En lugn kväll

Sitter just nu hemma med viktor, linnea, samuel, carro o gabbe :) väldigt trevligt :)
Carro har jobbat hela dan, hon måste va trött hon, men alltid lika glad ändå <3

Dagen har varit relativt lugn.. Gick upp 4.30 o skjutsade mamma o pappa till arlanda, dom ska till kroatien.. *vill också* Men mamma har lovat att shoppa lite åt mi, så det e lugnt :)
Viktor åkte direkt till jobbet sen, och jag somnade i soffan..

Vaknar kl. 9 o kommer på att jag inte har några parkeringspengar + att det inte finns nån frukost..
Så hurtig som man e drar man iväg till maxi o handlar mjölk o smör o bröd.. växlar lite pengar o åker hem..
Ibland får jag sjuka ryck, och ett sånt kom idag.. kl. 11 står isabelle o diskar o städar hela köket med citek. väldigt nöjd faktiskt :)

farfar ligger fortfarande kvar på sjukhuset, så jag och farmor tog bussen dit på eftermiddagen o hälsade på.. satt o fikade o pratade lite.. hoppas han får åka hem snart.. :)

Sen kom viktor o hämtade oss, skjutsade hem farmor o hämtade upp linnea :)
Så längesen jag såg dig!! Vi ska ha vår disney-kväll snart :) :)

Så nu sitter man här, alla andra dricker öl, jag dricker vichy noveau. mitt alkoholsug har nästan helt försvunnit.. vet inte varför.. inte för att det gör nåt, men lite tråkigt kanske.. jag vet inte?

Imorgon ska jag tvätta, väldigt roligt.. Och sen ska jag träffa Carolina :D :D *så glad*

Jag älskar mina vänner så mkt :) vad gjorde jag utan er?! <3
Och viktor såklart <3 <3 :)

jag, nadia o carro

jag, nadia o carro


Nadia, Maria o Jag..

Nadia, Maria o Jag..


Katastrofdag

Den här dagen har varit lite knasig.. minst sagt..
Vaknar kl. 5.. helt slut.. inte sovit bra.. Viktor stressar på.. Jag kastar på mig kläder.. Iväg till jobbet för att jobba extra på golvet idag.. jag har nog aldrig varit på så dåligt humör som idag.. Viktor vågade nog knappt prata med mig.. förståeligt!

Slutar efter en väldigt lång morgon kl. 12, och då var det bara att kasta i sig nåt, och sen iväg till banken på möte.. Vi har idag fått lånelöfte :D:D Nu kan vi köpa lägenhet :D:D

Efter detta åker en något trött men ändå glad isabelle till subway o träffar carro o nadia som precis ätit klart o ska till jobbet. stackare.. Själv hade jag inte så mkt roligare framför mig, samhällskunskapsprov..
Snälla och underbara Carro bistår mig med lite mynt, så jag parkerar sedan på stan och betalar 40 (observera 40) kronor för en timmas parkering.. makalöst!

Väl när provet e klart, efter att ha kommit försent 1 timma till lektionen så ringer jag mor, o kollar hu r det är..
Då kommer chock-beskedet..
Farfar har fått en hjärtinfarkt.. Jag blir helt förtvivlad..
Hurtig som man e springer jag från ena sidan av stan till den andra ,upp för sjukhusbacken o ramlar gråtandes in på kardiologen.. Där sitter farfar glad o pigg som vanligt o undrar varför han inte fått åka hem än.. Det sjukaste av allt är att han tog bussen till akuten igår när han började få ont.. Ingenting kommer förvåna mig längre när det gäller honom.. Satt där en timma o pratade om allt från himmel till jord.. Fick ett äpple av hans rumskompis :) Ska dit imorgon o hälsa på igen..
Jag hoppas verkligen att du blir bättre!!

Ringer sen till farmor och kollar att allt e lugnt med henne.. Stackars farmor.. Ska åka o hälsa på henne nu i helgen..
Åker sedan hem till popcornen o lite idol..  Kollar lite fina lägenheter.. och hämtar sen Viktor från sin pokerkväll på jobbet..

Nu är jag helt slut.. Sitter o pratar med carro (min ängel).. hon e så söt :)

men nu tänkte jag gå o lägga mig.. börjar tidigt imorgon

Jag o Carolina

93254-5

Saknar dig så mkt gumman!! Hoppas vi ses snart!! *kärlek*



Carro min ängel

Carro.. så skönt att du har kommit hem från sjuhuset nu, har varit så orolig för dig!!
Du är min ängel, Love you!!

Var o kollade på lägenhet idag, i Salabacke.. o så fin den va!! :) :) vi ska nog lägga bud på den.. jag e helt förälskad :) :)



jag.. väldigt glad :)

jag.. väldigt glad :)


Fest, kalas & krock

Gårdagen kan i stort summeras som Carro fint gjorde: carotten.blogg.se
Vi hade sjukt roligt :) Tack för en underbar kväll!!

Idag ringde då snälla Carro och väckte mig kl. 11, då hade jag sovit ca 6 timmar eller så = död.
Men hurtig som man e startar man dagen med att göra dunderstornyttig frukost till oss alla.. Tvingade gabbe o carro att dricka c-vitamin.. *Moahhaa*

Sen var det dags för mig o Carro att bege oss till Gränby Centrum för att köpa present åt vår kära söta <3Sofie<3 vi kom dit en timma sent, men det gjorde inte alls nåt.. vi satt där i solskenet o fikade och hade trevligt.. sen var carro tvungen att åka till stan.. jag stannade kvar, o sen åkte jag o en tjej o hämtade isak (Min pojkes bror) Efter detta äventyr gick vi tipspromenad.. jag som trodde jag skulle kunna högst 1 sak om sofie, kom faktiskt rätt så bra till *STOLT* Dessutom så hade jag rätt att Sofie kunde göra 19 armhävningar på 30 sekunder *go go go*

Mitt i allt detta tänkte jag ringa Viktor o kolla läget, kolla hur det gick o spela paintball.. Inget svar.. orolig som jag blir ringer jag Gabbe istället.. Då är herrarna på akuten.. Viktor har gjort illa armen igen..
Dom tror att det bara är en stukning, men blir det värre ska han höra av sig.. För ca 2 månader gjorde han illa sig på exakt samma ställe när han spelade paintball.. Då fick han 3 sprickor i armen, sjukskrivning 2 veckor o gips.. kul kul.. Så nu blir det väl jag som får diska i en månad.. *överentusiastisk*

Men iaf.. Jag hade det otroligt kul hemma hos Sofie!! Tack för en jätteroligt kalas! Dina vänner är så snälla =) =)

Och tack Carro för vår trevliga morgon o förmiddag tillsammans =) =)