gottsunda tur & retur på 30 min

haha jag & Felinda slutade 22.30 på jobbet, pch då tänkte vi att vi skulle bege oss till Gottsunda hem till Jimmy på födelsedagsfest. Men ack så vi bedrog oss. Vi stressar dit, jag cyklar hem från jobbet, byter om & cyklar ner till bussen på typ 30 min bara för att kunna komma dit så fort som möjligt. Sen när vi väl står utanför hans port så är det ingen där.. Vi ringer Jimmy som då står nere på Stora Torget. Vi har alltså åkt ut till Gottsunda, och då har dom precis åkt därifrån.. Så det va bara att sätta sig på bussen tillbaka till stan, samma busschaffis :)
Väl nere så går vi till O'connors där gänget sitter o klappar till den irländska musiken, mkt trevligt :)

Sen tänkte jag, Felinda, MIcke & Stefan gå till Bullit. På väg dit träffar vi Elin :) Vi drar med oss henne, kommer till dörren. Vakten kollar Felindas legg, hon e inte 23, så han säger att hon e för ung. Då säger jag att vi andra är över 23, och då ber han oss visa legg, vad jag inte tänkte på var då att Elin är 20.
Han anklagar mig då för att ljuga! & släpper inte in oss alls.. Vad är det för stil? Jag säger typ förlåt, sa att jag visste inte hur gammal hon va.. Men han skyller fortfarande på att om jag inte hade ljugit så hade det gått bra.. Aldrig med Bullit, så sjukt otrevlig vakt alltså..

Vi går då istället till Etage, sjunger lite i baren, sen gick vi till Burger King och åt mat..

Sen skulle jag träffa Carolina & Calle på Mcdonalds, men jag missade dom :( Träffade iallafall Kirre & Kajsa, och sen kom Erik in, av alla människor.. Så himla rolig.. Han va så snäll att han gick med mig hem till dörren.. Sen gick han hem till Fålhagen. Stackare, jag hoppas han hittade hem..

Nu väntar jag på min bror som ska sova här.. han skulle gå hem från salabacke.. ok han e 19, men han e fortfarande 10 år i mina ögon. e lite orolig..

Ska väl försöka sova lite, men jag har nån sorts överskottsenergi över, blev ju ingen dans ikväll :)

Sov gott
 

Hur kommer allt bli?

Jag har precis fått en skvätt av desperation, sitter o kollar på Hitch med Will Smith, när han e sån där dejting-proffs.. Va längensen det va man dejtade! ok att man inte ska stressa fram nåt, men nån gång vore det ju kul.
Det kanske låter lite patetiskt, men verkligen alla mina vänner har respektive som dom även bor ihop med. Ok jag har också haft det, och lärt mig ett & annat om mig själv och hur jag vill leva.
Men det som e lite tråkigt e ju att mina vänner lever ett annat liv än vad jag gör, jag kan göra vad jag vill när jag vill, ingen bryr sig. Inte för att mina vänner är låsta på nåt sätt, men ändå lite..

Vad är egentligen mitt öde?

Jag & Kissen ätandes popcorn i soffan en fredagkväll börjar bli lite tråkigt :/

Tillbaka på rätt spår igen..

Idag var jag tillbaka på gymet igen, vet inte när jag va där senast. Har blivit så mkt fotboll nu så jag har ärligt talat inte haft tid. Men det  va en riktigt skön känsla när jag stod där på löpbandet, kände hur jag bara dödade hela min kropp.

Innan dess var jag o fikade med Carolina, en chai latte blev det, mkt gott :)
Sen när jag va på väg till gymet så träffade jag mamma, hur ofta träffar man sin mamma av en slump?

Nu ska jag nog gå o lägga mig snart..

Imorgon blir det bowling med Mickis, som fyller år idag :) :) GRATTIS!!!


Idag är en glad dag :)

Fast den började inge vidare, varken för mig eller Marie. 9.25 sätter jag mig på cykeln till jobbet, brukar ta ca 15 min, så då hinner jag ju äta frukost innan jag börjar kl. 10. Men idag hade vädergudarna andra planer för mig. Jag cyklar på lägsta växeln, men kommer ingenstans, snarare så backar jag. Vinden blåser upp både grus & pollen i ansiktet på mig, så när jag väl är framme på jobbet efter 25 minuters kämpande rinner svetten & jag har drabbats av en allergi-chock. Jag såg ut som edvard scissorhands syster, skojar inte..

Sen blev det iallafall jobb, sen åkte jag, Marie & Madde ner på stan & åt middag på Terrassen, mkt mysigt :) Och gott :)
Sen åkte jag hem & hade betygssamtal med min psykologilärare, vg fick jag :) Är riktigt nöjd. Nu är det bara en kurs kvar att läsa, sen väntar universitetet i höst :)

Efter det bar det av till ekeby för fotbollsträning, kul träning med mkt spel, på lördag e det match, är riktigt laddad :)
Nu har jag precis fått i mig Carolinas special, Keso & Kesella med Hallon & Björnbär. Riktigt gott & mkt mättande :) Tack för tipset :)

Imorgon e jag ledig :) då blir det tvätt, plugga, och sen ska jag träffa Carolina en snabbis på stan :)

sov gott!

Uppsala, så vackert..


En väldigt kort dag..

Blev det idag.. Jag sov till kl.14, låg i sängen till kl.15, sen låg jag o kollade på Sound of music till kl.20, sen åkte jag hem till Mathias o kollade en till film, sen hämtade jag mamma & pappa på fest i Årsta. Nu är jag hemma hos dom, och ska sova här i natt. Det var hela min dag, nu ska jag gå o lägga mig.

Gårdagen var mkt trevlig :) Mathias var först på plats runt 20, sen kom Stefan, Micke, Linnea & Marie. Vi satt o körde ölspelet, så himla kul :) vi bröt många regler! Sen efter 23 kom även Josefin, Bringan & Christer, som hade slutat jobba då, mkt trevligt.
Runt kl. 05 i morse gick dom sista hem. Hemmafester är så underskattade, vi borde ha dom oftare!

Imorgon blir det jobb till 15, sen ska jag spela match :)
Sen blir det myskväll med Carolina :)

godnatt!

trööööööööött

Nu e klockan 05.35. Jag ligger med datorn i sängen, alla har nu gått hem.. Kanske dags att sova lite, men kunde inte låta bli att lyssna lite på Johnny Cash innan jag somnar, då mår man som bäst :)

tack för en väldigt trevlig kväll, natt & morgon vänner! <3

Nu har jag för ont i huvudet för att skriva mer, en rejäl baksmälla väntar.


godnatt!

Nya insikter, Nya mål..

Idag fick jag min egen bekräftelse på att jag verkligen ska satsa på fotbollen.. På träningen idag kände jag sån stark entusiasm & det bara flöt på som jag ville, min nervositet har släppt, nu vågar jag ta för mig. Just nu känns det inte som att något kan stoppa mig, jag ska satsa fullhjärtat på det här :)

I helgen hade vi personalfest :) ovanligt lugn, men trevlig :)
Självklart skulle klantiga jag glömma nyckeln på jobbet, så jag fick sova hos Maria & Andreas, tack så mycket! Ni var mkt gästvänliga, och soffan var väldigt skön :)

Imorgon börjar min arbetsvecka igen, vet inte om jag ser framemot den, så skönt att va hemma o bara ta det lugnt, ta timmarna som dom kommer.. jag  tror att jag stressar för mkt..
Och denna månad lär inte bli mindre stressig.. Jag har nu 2 veckor på mig att läsa upp en 100-poängskurs på komvux, dom idioterna (förlåt, men jag e så arg), informerade aldrig mig om att man bara kunde läsa 2 kurser i taget, så nu måste jag vänta på att mina kurser jag har läst nu ska avslutas innan jag börjar med den, och med all tid det tar att skicka in nya papper till antagningen så kan jag börja först om en vecka. Sen tar det en vecka att få betyget hemskickat till sig. Och mitt slutbetyg ska vara inskickad till universitetet senast den 18 juni, lite panik lr?!?!

Men det är bara att FOKUSERA, det är nu eller aldrig.

Nu ska jag hoppa in i duschen o hoppa ner i min nybäddade säng :)

godnatt!

Älskar dig underbara vän <3


Obehagligt!

låg i sängen med datorn när det plötsligt hörs ett högt krash utanför min dörr, kastar på mig kläderna, springer ut & ser att hela porten är förstörd. Någon / Några har lyckats slå sönder både ytter & innerglaset. Det ligger splitter över hela golvet. Grannen har också kommit ut, och ringer polisen, som kommer ut väldigt snabbt.
Troligtvis har det varit två killar som har bråkat, och så har dom "sprungit" in i dörren, det verkar inte vara planerat.

Man börjar tänka på hur sårbar man faktiskt är, nu har jag låst överlåset, detta är inte kul! Men jag bor 5 meter från porten, som för närvarande är sönderslagen, så vem som helst kan ju ta sig in.

Annars har dagen varit trevlig :) Jag och Madde har gjort tidningarna idag, hon va så duktig :)
Sen har vi haft årsmöte med bostadsrättsföreningen, jag har blivit utsedd till nån sorts "miljöansvarig" Ska kolla om vi kan effektivisera vår elförbrukning, och minska kostnaderna typ, typ genom att byta lampor & sånt. Ska bli rätt så kul, hoppas jag :)

Börjar 7 imorgon, dags att gå o lägga sig kanske!

så skulle man bli skadad igen

Spelade min första match i lördags. Jag var riktigt nervös innan, men så fort jag kom ut på plan så bara släppte det. Jag gjorde t.o.m mål, så härligt :) Vi vann med 5-3 till slut. Men när det var ca 20 min kvar så sträckte det till i benet igen, benet bara vek sig när jag sprang, fick halta av plan. Det var exakt samma smärta som för några veckor sen då jag gjorde illa mig på träningen. Jag hoppas verkligen inte att det är nån överansträngning eller nåt sånt, så tråkigt när man äntligen e frisk igen.

Sen efter matchen åkte jag hem till mamma o pappa och sov där, åt god mat :) Sen har jag jobbat idag till 20.
Efter jobbet åkte jag o hälsade på Carolina & Calle, åt popcorn, pratade massa & kollade på "never been kissed" med drew barrymore.. På lördag blir det FEEST! :) :) :) Längtar

Nu ska jag nog sova, är ledig imorgon :)
Godnatt

Tack för en väldigt trevlig Valborg! :)