that's what friends are for <3

Hela denna vecka har varit underbar!
Det känns som att man har kommit alla så himla mkt närmre, och det känns så naturligt att prata med alla om allt mellan himmel & jord, och jag stortrivs :)

Denna vecka har jag även träffat mitt underbara gäng från jobbet som jag aldrig träffar, och jag grät nästan när jag skulle gå därifrån, hoppas på en nästa middag snart :) Fick träffa några av tjejerna idag på jobbet iallafall :) Maria och jag har planerat våran vår tillsammans nu, 2 kvällar i veckan blir det mat tillsammans :)

Sen i fredags blev det lite shopping, pizza och modevisning på vedala med underbara carolina :) Systrarna Kristina & Kajsa va med också, mkt trevligt :) När dansen kom igång så lämnade jag damerna och gick på korridorsfest hemma hos Patrik. Var väl där en timme, sen ville gänget dra till ög, så vi stod där i kö ett tag, sen var det vi galna på dansgolvet i 40 min, sen gick vi hem :)
Isabelle & Jonna goes wild kommer nog bli ett återkommande tema på nationernas dansgolv känner jag på mig :)

Idag har jag jobbat, träffat min söta linnea som kom till jobbet utklädd till fiskare med sin rebus-grupp :)

Sen kom Jonna, Linda, Patrik, Marcus, Sofia & hennes kompis hem till mig och vi satt o pratade & drack vin och hade det allmänt trevligt :) Sen gick vi ner på stan & jag, Jonna & Marcus gick till Attila & drack kaffe. Jag har aldrig varit på Attila, men dit kommer jag garanterat gå tillbaka, massa konstiga tavlor på väggarna, en dj sitter i hörnet och spelar lite skön musik.. allt från Bob Marley till Johnny Cash, Jimi Hendrix, Led Zeppelin.. We love it!






MIN BÄSTA TID ÄR NU


Då var det bara tentan kvar då!

Nu är alla föreläsningar klara på min första kurs, och jag vet inte om jag ska skratta eller gråta! Våra lärare vill att vi ska göra en utvärdering av kursen, och jag har ingen aning om vad jag ska skriva ens. För att ha denna kurs som första kurs någonsin är jag vettskrämd. Tänk om alla är såhär flummiga, osammanhängande, handlar om allt mellan himmeln och jord och man fattar inte alls vad man ska plugga på? så kanske jag ska skriva :)

Detta firades iallafall med thai/sushi-buffé med Linda, Patrik & Julia, mkt trevligt :) Jag åt nog tre portioner nästan..mmm..

Nu blir det iallafall att tänka på lite andra grejer, för nu e jag ledig i 1 ½ vecka innan tentan :) Imorgon blir det sovmorgon, sen ska jag åka och köpa en ny skrivare, min e paj, och jag har typ tusen föreläsningsanteckningar jag måste skriva ut.
Sen blir det lite plugg, och sen middag med sofia på vedala :) ska bi trevligt.
På fredag bär det av mot huvudstaden för lite shopping med carolina :) :) Som avslutas med modevisning på vedala, om jag får biljett vill säga. Sen är det korridorsfest hos Patrik i min klass, som jag ska försöka hinna med.
Det har varit en intensiv vecka, och den fortsätter så :)
Men jag tycker det e skönt att ha saker att göra. Kan inte tänka mig att bara sitta hemma och inte göra nåt, man e typ beroende av att någonting händer, och man vill inte missa någonting.

Till slut vill jag tacka för den underbara middagen som bjöds på hemma hos Madeleine i tisdags :) Mkt god mat & mkt trevligt sällskap :) det måste vi göra om!

Sov gott!

Så var det helg igen!

Dagarna går så himla fort! Denna vecka har varit rätt så intensiv. I tisdags jobbade jag min första dag på Snerikes, serverade :) Det va kul, men väldigt mkt fulla människor som inte brydde sig om lilla mig.
I onsdags var vi några från klassen som va nere på stan & såg Inter-Barcelona, mkt trevligt :)
Och igår var det dags för Snerikes igen, denna gång var det mkt roligare, jag fick fler bord att ta hand om + att jag fick mkt mer dricks än första kvällen. Är alltid roligt :)

Ikväll är det korridorsfest hos Sofia i min klass, ska bli trevligt.. Från början skulle vi ha fejk-gasque, med finmiddag, sång & lekar.. Men det blev det inte så, vi får ta det en annan gång. Vi är några stycken som inte har biljett till Recce-gasquen (sittning för alla nya studenter) som är i kväll på alla nationer, så vi tänkte göra vår alternativa.

Nej nu e det väl dags att göra iordning sig :)
Ha en trevlig helg!


För det va i vår ungdoms fagraste vår.. vi drack varandra till och vi sade gutår!

Hur kan man nu summera denna vecka? hmmm.. alkohol kanske?
Ok att studentlivet kan vara galet ibland, men börja festa kl.13 på dagen? är det fullt normalt? Jag börjar känna mig för gammal för sånt, men det e ju bara att hänga i, man får ju inte visa någon som helst svaghet :)

Veckan började dock lugnt, med seminarier & föreläsningar. I onsdags började alkohol-maraton.
Onsdag: Pubrunda - En öl ska tas på varje nation i stan. Vi gick till 10 st av 12, 2 st hade inte öppet.

Torsdag: Recce-mottagning på Snerikes. Kl.13 samlades min grupp för att dricka vin för att sedan gå till Snerikes & äta middag, mkt trevligt :) Dock blev 10 timmars drickande lite för mkt för mig.

Fredag: Förfest för faddrarna - Idag blir det förfest hemma hos mig, vi ska smöra så mkt som möjligt för våra faddrar så att vi får höga poäng. Sen blir det utgång på Värmlands.

Lördag: Stadskampen - Än så länge hemligt, men dricka & förnedring har utlovats.

Söndag: Antiteque - 50-60-70-tals musik på Snerikes, ska bli sjukt kul!

Måndag: Landskap I - Snerikes medlemsmöte, avslutas med en sexa (vilket betyder att man dricker i stort sett).

Tisdag: Jobba - Kom till Snerikes på tisdag, för då ska Isabelle servera för första gången i sitt liv :)

Nu kommer vi då till den stora frågan, Kommer Isabelle att överleva detta?
Den som lever får se..

Annars är allting bra :)
Ska iväg ner på stan nu & träffa Carolina :)

Ha en bra helg!!


Nollningen är nära nu..

Imorgon är det då dags att genomgå den oerhört efterlängtade nollningen! Direkt efter sista föreläsningen imorgon kväll är det dags, vi ska ses i engelska parken, för att sedan bege oss till Ekonomikum-parken där det blir grillning & diverse förnedring. Alla vi bara längtar :)

Annars har dagen varit bra, började med en morgonpromenad runt mitt vackra Luthagen, sen ner på stan & träffa Johanna, Karolina, Caroline, Anna & Jonna för lite lunch ute i det rätt så bra vädret. Blev sallad på Café 018 :)
Med tanke på nivån i våra samtal känns det som att vi har känt varandra i 5 år typ, helt sanslösa samtalsämnen :)

Sen blev det föreläsning på Ekonomikum, och idag blev man inte heller så mkt klokare.
Efter det tog våra faddrar med oss på en promenad & visade oss alla nationer i staden, trevligt att träffa lite nya människor :)

Sen gick jag hem, och ikväll har jag lyckats göra gourmet-mat av ravioli, det ni!
I med lite ravioli i en micro-burk, lägg i lite gröna oliver, och ha gratängost över, in 3 min i micron, och voila! Budget-lasagne! Hur gott som helst :) Har man i broccoli (vilket jag mot alla odds inte orkade göra i ordning idag) så blir den nog ännu godare (och lite mer näringsrik också kan hända).

Nu ska jag lägga mig och läsa Brutus Östlings tolkning av våra kära gamla filosofer, mkt roande!

Godnatt!

...

Let's dance in style, let's dance for a while
Heaven can wait we're only watching the skies
Hoping for the best but expecting the worst
Are you gonna drop the bomb or not?

Let us die young or let us live forever
We don't have the power but we never say never
Sitting in a sandpit, life is a short trip
The music's for the sad man

Can you imagine when this race is won
Turn our golden faces into the sun
Praising our leaders we're getting in tune
The music's played by the, the madman

Forever young, I want to be forever young
Do you really want to live forever?
Forever, or never...

...Some are like water, some are like the heat
Some are a melody and some are the beat
Sooner or later they all will be gone
Why don't they stay young?

It's so hard to get old without a cause
I don't want to perish like a fading rose
Youth like diamonds in the sun
And diamonds are forever

So many adventures couldn't happen today
So many songs we forgot to play
So many dreams are swinging out of the blue
We let 'em come true...


I know my way..

Den här veckan har verkligen fått mig att omvärdera..
Jag har ett helt nytt liv framför mig, och inget kan stoppa mig!
Jag är verkligen lycklig att jag tog det här beslutet. Att lämna sitt jobb & alla underbara medarbetare var inte ett lätt, men nödvändigt val.
Jag behövde något eget, att inte varje dag påminnas om sitt förflutna liv.

Än så länge ser det väldigt bra ut :) Jag har redan träffat jättesnälla klasskamrater, igår va vi först och åt middag hemma hos Henrik & Nisse, väääldigt gott :) Sen va vi på Snerikes, fick köa ett tag men det var det värt! Bra stämning, bra musik, roliga människor :)

Idag hade vi en helt meningslös föreläsning i estetik, alla vi satt som frågetecken, nästan lite komiskt :)

Efter skolan gick jag ner på stan & träffade Carolina :) Det blev en smoothie på Waynés, mkt gott..
Tack för att du finns!

Sen åkte Carolina till jobbet, så jag gick o åt våffelbuffé på Ösgöta Nation, med Linnea & hennes klasskompisar. Det smakade väldigt gott! Sen följde Linnea med mig hem & vi satt o drack te & gick igenom mina filosofiska frågeställningar & hennes skumma biologiska ord. Vi kommer nog ha några intressanta diskussioner genom dessa utbildningar :)

Denna dag har verkligen präglats av vänskap.. Jag vet att jag låter blödig nu, men jag älskar er! Ni betyder allt <3