det där med sömnen..

kanske man borde ta tag i, kom hem precis, och på väg hem tänkte jag att jag skulle gå direkt till sängen, sova!! men vad händer?! jo isabelle tar fram sin lap top istället.. detta får inte hända!! det borde finnas en spärr på denna dator, efter kl.23 går den inte att starta! inte så konstigt att jag inte kommer upp på mornarna när jag ligger framför datorn fram till 01 varje natt.. skärpning!

dagen började bra, åkte hem till carolina o färgade mitt hår :) dock blev vägen dit lite mer komplicerad än tänkt.. egentligen thade jag tänkt ta en morgon-promenad, men jag va så trött och sen iväg så jag tog bussen, skulle gå av på väg 55 vid flogsta, o gå sista biten.. 100 meter innan busshållplatsen ser jag en poliskontroll, och plötsligt blev jag som ett litet barn som såg polisbilar för första gången o sitter o stirrar på dom, istället för att plinga.. det kom jag dock på när bussen hade kört förbi hållplatsen.. så det fick bli promenad från stenhagen istället.. där fick jag!

färgningen gick bra, tack carolina! hennes hår blev mkt fint också :) sen bar det av hemåt, åt lite lunch, fick ett ryck o städade min klädkammare också :) sen skulle jag ner på stan o träffa min lillebror, men (som vanligt) så hade han glömt både pengar & att ladda sin mobil, så jag fick inte tag på honom, så jag åkte till gränby centrum o träffade mamma istället.. vi inhandlade lite byxor, sen gick vi och åt pizza..

sen skjutsade hon mig hem till emma, där det va pysselkväll med emma, marie & maria! :) mkt trevligt! jag har gjort ett halsband, ett armband & ett par örhängen :) verkligen roligt att få va lite kreativ, visst maria? ;)
sen tog jag o maria bussen hem, och sen blev jag inbjuden på kaffe hemma hos maria, mkt gott :)

satt o pratade om plugg o sånt.. jag vill verkligen börja plugga, och jag hoppas verkligen att jag kan hitta ett program som passar mig :) ska väl ta o gå till en syo kanske!

nee nu blir det nog sova till slut!

imorgon blir det först fika med bella på stan :) sen blir det jobba.. kul kul..'

godnatt


mjölksyra :)

i benen hade man verkligen efter dagens träning.. först spelade vi i typ 40 min, sen 20 min fys, sen 10 min löpning, sen 30 min spel igen.. sista minuterna var bara ren vilja! riktigt bra träning tycker jag, alla var peppade :)

nu blir det tyvärr ingen träning för mig förrän fredag nästa vecka, missar 3 träningar i rad :/ jobb på fredag, skola på lördag & konsert på onsdag.. så imorgon & på fredag blir det gym, får ju inte tappa nåt :)

imorgon blir det först frukost med carolina, sen träning, sola, sen ska jag träffa min bror på stan, han ska köpa jacka, jag ska hjälpa till :) sen blir det pyssel-kväll hemma hos Emma :) :) ska bli mysigt!!

Sitter & äter min efter-träning blandning, garanterat att man blir mätt! man vill ju inte ställa sig o laga mat så här sent, så det blir precis lagom innan man ska gå o lägga sig! Solrosfrön, havregryn & pumpafrön i ett glas, en sked..mmmm

godnatt!

på äventyr i huvudstaden

idag va jag på Solvalla på kick off, med lena.. helt ok.. men vi alla höll nog på o somna där ett tag.. jobbigt att sitta stilla så länge o lyssna.. men det va intressant faktiskt.. har lite grejer att ta hem o förmedla till mina medarbetare :)

nu e jag hemma.. sitter och är jättehungrig, men jag orkar verkligen inte göra nån mat.. kanske blir kebab :p va längesen nu.. ska över till carolina o calle sen, när dom har tränat färdigt :)

jobb imorgon.. sen blir det träning.. sen ska jag tydligen ut på krogen :)

ha en trevlig kväll!

Välkommen hem!

nu har min underbara carolina varit borta heela helgen! men imorgon ska vi ses :)
tack vare teknikens under så spelade jag hela infinity för henne när hon va nere i lund, o jag uppe på platinas dansgolv :)
så hon va med lite iaf.. :)

ser framemot nästa helg!
då blir det bio o födelsedagsfest med linnea, sen blir det utgång med carolina o calle :)

imorgon ska jag o lena åka till solvalla på kick off med ATG (wohooo, eller inte!).. får se vad som erbjuds.. lite lunch ska vi väl få i oss där iaf :) kul att komma bort o hitta på nåt, vi kanske lär oss nåt nytt :)

jag kom på att jag nog inte har en enda oplanerad dag denna vecka..

Tisdag - Solvalla, träffa Carolina
Onsdag - Jobb, Träning
Torsdag - Träning, träffa min bror, pysselkväll hos emma
Fredag - träning, Jobb, kanske utgång
Lördag - Skola, bio, fest, utgång
Söndag - Svenska spels ombudsgala i Globen.

När får man en ledig stund? :)

nu måste jag nog sova.. godnatt!


GÅ - en återvändande passion

förut gick jag väldigt mycket.. var jag än skulle nästan.. gick till jobbet från salabacke till stenhagen några gånger, det e väl nästan 1 mil.. gick in till stan o tog bussen istället för att vänta hemma.. gick till gymet.. jag gick väldigt mycket helt enkelt.. sen efter sommaren så dog det ut lite, flyttade ju hem till mamma o pappa en sväng, och bor man på landet så tar man ju bilen överallt.. sen nu när jag har flyttat till luthagen så blir det ju mest buss o cykel..
MEN igår så fick jag bara sån himla stor lust att gå.. Precis som Forrest Gump begav jag mig ut, och bara gick, och gick.. nu var jag inte borta i flera år, men det skulle inte vara nåt problem..
så istället för att cykla till fyrishov, gick jag, sen gick jag hem därifrån.. Idag gick jag till jobbet, fastän bussen går förbi mig var tionde minut, och jag har månadskort :)
hur härligt som helst.. I'm back!!

gårdagens festande..

var trevligt.. vi började med lite rödvin hemma hos mig, jag, tina, maria, martina o kristian. sen gick kristian till viktor, och vi tog bussen till marie o christer i gränby. självklart började det med att vi gick till fel gata :)
alla hus där ser ju exakt likadana ut..
väl där var festen igång :) träffade linnea, micke, christoffer, helena o gänget :) mkt trevligt!
det var någonstans där som min överglada period började ta över.. helt plötsligt så slog den till bara :)

Viktor o resten av maxi var hemma hos viktor o förfestade, så på väg ner till Platina stannade vi till där ett tag, oj vilket ös!
allsång, shots, dans.. helt galet..

sen begav vi oss ned mot platina, möttes av världens kö.. men som en ängel kom frida från jobbet o sa att vi kunde gå in med henne, hon hade skrivit upp massa på listan som inte kom.. hur snällt som helst :)
väl inne väntade kaoset.. mkt folk som vanligt.. kul, men man tappar bort alla hela tiden.. jag o felinda tog oss en varsin white russian iallafall :) sen blev det dans med jimmy , johan o jonas.. sen hittade jag mathias o viktor på dansgolvet nere, då blev det dans på riktigt :) så roligt när mathias e riktigt taggad!

sen runt 2.30 drog jag mig hemåt, somnade som en stock.. carolina ringde mig 3.30, jag kommer knappt ihåg detta.. sorry :)

gick upp runt 9 i morse, började jobba kl.11.. hyffsat pigg, men lite rosslig på stämbanden, men jag va inte ensam.. mathias kunde knappt prata när han kom till jobbet :)
jobbade till 15, sen blev det att handla lite, åka hem, stressäta en macka.. sen gick jag till fyrishov,
jag o linnea skulle se storvreta-västerås.. dock hade linnea missat tiden lite :) (eller sömnen) så jag såg första perioden själv.. sen kom hon iaf, o storvreta vann med 7-3.. bra match, men väldigt dåligt med publik.. när vi va för några år sen var det svårt att få platser om man inte kom i tid.. inte nu, bara 900, då var det över 2000.. tråkigt när det inte blir någon stämning på läktaren..

sen gick vi till nagnijala (hoppas jag inte stavat fel), och åt jättegod indisk mat.. verkligen rekommenderat! ligger vid jet-macken på svartbäcksgatan.. god mat, bra service :)
pratade om alla projekt vi har.. att vi ska börja gå på museér, bli KULTURELLA.. haha.. helt plötsligt satt vi o diskuterade pablo picassos tavlor, som att vi skulle va experter :) haha.. vi blev nog lite förvånade över oss själva!
vi ser iallafall framemot berlin-resan väldigt mycket!! :) ska bli sååå kul, då ska vi inte missa en enda attraktion!

nee nu e det nog dags för sängen.. imorgon blir det gym, sen kanske träffa carolina, sen jobbar jag kväll.. kul kul..

tack för en trevlig helg! ser redan framemot nästa :)

tänk om..

man kunde skriva precis vad man tänkte.. vara helt ärlig med sina tankar o åsikter.. inte känna att rädsla för attt skriva det man egentligen tycker o tänker.. för egentligen om man inte kan göra det, varför egentligen skriva?
då ljuger man ju nästan för sig själv.. berättar om det som låter bra i andras öron, undanhåller det som kan va lite känsligt.. man kan ju inte kritisera människor öppet.. Jag skulle iallafall tycka att det va lite jobbigt.. vet inte hur andra känner.. ibland önskar jag att jag bara kunde säga precis vad jag känner, inte bara här, utan till människor mellan fyra ögon också.. varför e jag så osäker?

en lugn kväll

ikväll ska jag bara ta det lugnt :) Maria e på väg över också :)

Nu börjar folk bli sjuka på jobbet, inte kul! på en avdelning går det magsjuka, och i kassan börjar alla bli dunderförkylda.. hoppas verkligen att jag klarar mig! inte läge att bli sjuk nu! nu när träningarna har kommit igång o allt..
efter jag slutat kl.15, åkte jag hem, bytte om, och åkte ner på stan o köpte födelsedagspresenter till moster o mormor..
sen tog jag mig ut till årsta ip, för fotbollsträning.. vi e typ 20 i mitt lag, idag va vi 9 st.. lite klent när vi e på stor plan.. lite tråkigt.. hoppas det kommer fler imorgon, då blir det diös-hallen :)

nu sitter jag o maria o myser lite med godis & bubbelvatten.. imorgon blir det fest hemma hos vår snälla Marie & Christer :) båda har fyllt år, det ska firas!
ska bli kul :)

Isabelle önskar eder alla en trevlig helg :)



en mysig kväll :)

kom precis hem från konserthuset, har varit på klassisk konsert med mamma o mormor, det va jättefint :) dirigenten var helt galen, det stänkte svett över hela orkestern när han vevade med både armar & ansikte :)
dock var jag nog yngst i hela konserthuset, tillsammans med min mamma typ :) konstigt att det inte e fler yngre som tycker om sån musik, det är oerhört fint :)

nu sitter jag o kollar på handbollen, står just nu 29-23 till kroatien, bara 3 minuter kvar.. ser tyvärr inte så ljust ut :/
handboll e så himla spännande att kolla på!

imorgon blir det jobb till 15, sen träning, och sen har jag bestämt att jag bara ska va hemma o greja lite med lägenheten, ta det lugnt.. bara en kväll för mig själv.. det va ett tag sen! visst jag älskar att hitta på saker med mina vänner, men ibland vill man bara va själv.. ska bli jätteskönt, bada skumbad :)

hoppas att alla får en trevlig helg :)

& Grattis Carro på 25-årsdagen!!

HULTSFRED 2009, Here we come!

nu e det bestämt! Jag o Línnea ska på hultsfred i sommar, någon som vill följa med?


Jag älskar att träna!

alltså.. vilken kick jag fick av fotbollsträningen idag :) roliga moment, skön stämning, ser framemot nästa träning på fredag, dock utomhus, kommer nog bli rätt så kallt :)

annars har dagen varit som vanligt på jobbet, inte hänt så mkt..

imorgon börjar jag jobba kl.7, inte kul.. får iallafall sluta tidigt.. sen bär det iväg till gymet för lite träning med helena, sen hem till mormor på fika, och sen ska jag, mamma o mormor gå på klassisk konsert på uppsala konsert&kongress.. ska bli mysigt :)

sitter o lyssnar på soundtracket till forrest gump, så himla bra film, så himla bra musik!
ska nog ta o se den nån dag :) om min dvd-spelare fungerar vill säga!!

nu blir det nog sängen, godnatt!

Äntligen ett nytt kylskåp :)

dagen började så bra som den aldrig har gjort förut.. va över o lämnade kissen, och då jag inte hade någon frukost hemma, på grund av att min kyl har gått sönder, så bjöd jag mig själv på frukost hemma hos viktor också :)
sen erbjöd han & joel sig att åka o köpa ett nytt åt mig, vem tackar nej?
dom åkte o köpte ett, körde hem det, installerade det :) Nu kan jag köpa mjölk igen :)

blev fika på stan med carolina idag också :) :) satt o pratade om våra framtider, om vi ska börja plugga kanske.. vore skönt med en förändring! ett nytt mål!
sen kom calle som precis hade varit på anställningsintervju, tror det kommer gå jääättebra :)

sen blev det jobb fram till 22.30..

nu ska jag nog sova, imorgon blir en lång dag, först jobba 11-19, sen fotbollsträning till 21 :)

godnatt

hur kan folk bli så sura?

för ingenting! stod i förbutiken idag.. fram kommer en tjej, kanske runt 20, vill lösa in några trisslotter.. eftersom att vi måste kolla legitimation på alla som vi misstänker är under 30, ber jag snällt om hennes legitimation.. hon kollar helt oförstående på mig, jag drar lite snabbt vår rutin när det gäller legitimationskontroll, hon går där ifrån, för hon har inte sitt leg med sig. Jag ser hur hon går till sin kille som står lite längre bort, klagar lite, han blir ILLRÖD i ansiktet, tar lotterna, går fram till min kassa, slänger  fram lotterna på disken, och väldigt snällt ber jag om legitimation, varpå han typ slänger fram det också, jag frågar snällt om han vill ha pengar eller lotter, han tar pengarna och går argt därifrån, sen glor han på mig ändå vägen in till grindarna..

SERIÖST??!!! har inte folk någe bättre för sig?

Jag och Niclas fick oss ett gott skratt iallafall

så var firandet över.. nästan :)

har inte hunnit skriva nåt i helgen, i lördags va jag ut o igår sov jag hemma hos mamma o pappa :)

helgen började riktigt bra!! :)
bowling med mina underbara vänner.. det gick oväntat bra :) efter det blev det mys på oasia.. satt o drack o pratade :) trevligt trevligt.. sen va nog alla trötta, vi gick väl hem runt 23.20 allihopa.. rätt så skönt med tanke på att jag gick på mitt jobbpass kl. 11 på lördags morgonen.. jobbade till 19.30, sen var det ner på stan o fira igen..
det började med middag på pitchers med linnea, henke, bella & tomas.. riktigt god mat :) och bra service!
sen kom resten av gänget.. det skulle bli ölsvepande, men det blev svepande av en halv öl.. dom va nog lite besvikna på mig, men jag va rätt så nöjd faktiskt!
fick i mig 2 ½ öl :)

kvällen blev rätt så tidig där också, va väl hemma vid 2 kanske.. sov ut till 11, sen var det jobb mellan 15-20..
sen kom min snälla mamma o hämtade upp mig, så blev det firande hemma hos mamma o pappa.. ost, kex, chips, grissini & rödvin :) mamma visste precis vad jag ville ha.. fick även en present, en locktång som jag önskat mig :) ska få mer på lördag :)
sov över där, och skjutsade mamma till jobbet till 8, sen har jag lånat bilen hela dan..

Jag o Maria åkte ut till Tina i Morgongåva :) hade inte sett hennes "nya" hus, mkt fint! det blev ica i heby & karlssons i morgongåva, köpte en väska jag ska ha när jag åker till berlin, perfekt! 99:-, vilket kap :)
i övrigt var väl inte karlssons så mkt att hurra för, tråkig butik, och otrevlig personal..
sen blev det mat, och sen promenad ut i det gröna (eller gråvita).. mkt trevligt :)
sen för att kompensera för promenaden blev det tårta!

vi begav oss hem i snörusket runt 15, sen åkte jag o hämtade upp mamma, skjutsade henne till gymet, åkte o hämtade linnea, sen åkte vi till ikea :) har hittat en pall till min hall, ramar till mina affischer, och en wokpanna :)
kom hem runt 19, och sen kom carolina på besök :) vi satt o kollade på mannen som kunde tala med hundar, lipstick jungle & sen
virgin school.. alltså hur kan man gå med på att bli av med sin oskuld i tv?

calle kom förbi en sväng sen också :) sen begav dom sig hem på sina cyklar runt kl.23..

nu sitter jag här o kollar på CSI Miami, samtidigt som jag surfar runt lite, har pratat med jonas på msn, lagt upp bilder från helgen på facebook :)

imorgon ska kissen få komma hem igen, har verkligen trivts med att ha henne här, och hon verkar ha trivts bra också :) hon ligger här bredvid o spinner :)

sen blir det fika på stan med carolina :)

sen blir det jobb hela kvällen, helt ok ändå.. är ju ledig i helgen!! då blir det fest igen!! :)

godnatt! ser i framemot stan imorgon :)

En väldigt bra dag :)

Min födelsedag kunde inte ha börjat bättre :) Alla är så himla snälla mot mig idag! :) Fått massa fina gratulationer & fina sms, och jättefint halsband av Carro :) Tack så jättemkt!!!
Fick sluta en timma tidigare också :)

Så nu e jag hemma, ska snart börja göra i ordning mig för kvällen.. maria kommer om nån timma..
ska gå o hämta mitt paket från H&M som äntligen har kommit :) :) får se om det blir något av det som jag har på mig ikväll..

nee nu ska jag gå till luthagens livs o köpa lite mat tror jag, måste få i mig nåt innan kvällen..

Sen blir det bowling :) yeaaah

imorgon är en speciell dag..

då blir Isabelle 1 år äldre :) men firandet började redan idag! :)
åt jääättegod middag med Tina, Maria & Emma, kyckling med mango chutney & potatisklyftor :) & paprikan får vi inte glömma! jag åt en hel bit varm paprika, är ni nöjda nu? :)
Fick ett jättefint halsband också, en lång silverkedja, med en svart sten på.. precis vad jag hade önskat mig :) :)
Sen kom Madde förbi också, en glad överraskning! hon hade med sig blåbärspaj & vindruvor..mmm :)

Nu har jag även fått en liten inneboende hemma hos mig :) :) Lilla kissen är hos mig nu mellan torsdag & söndag.. ohh vad jag har saknat henne! jag har tagit hand om henne i 3 år fram & tillbaka nu, så hon betyder mkt för mig.. men sen jag flyttade isär, så har jag inte haft henne någonting.. även om det bara är några dar så känns det jätteroligt :) hon e så sööt & social :)
men självklart saknar jag min lilla pixel.. måste hälsa på mamma & pappa snart!


imorgon bllir det först jobb till 16, sen blir det bowling på kvällen :) ska bli jättekul, jag kommer va sämst :) men maria & carolina har lovat att vi ska va det tillsammans så, jag e inte ensam!!

tack för ikväll, och jag ser framemot imorgon, min dag :)

lite fler blåmärken har väl aldrig skadat :)

kom precis hem från min fotbollsträning, imorgon kan jag nog ser framemot ett riktigt snyggt blåmärke på mitt högra smalben, det 9:e blåmärket på mitt högra ben för övrigt :) sen har jag en sprucken stortånagel, men det har väl ingen dött av :) Dom som säger att fotboll är farligt har ingenting att komma med!
en väldigt rolig träning förövrigt.. Vi spelade turnering,  och mitt lag vann såklart :) emellan matcherna körde vi fys inne i omklädningsrummet, skivstång, stepup, hela köret :) lite träningsvärk blir det nog imorgon, men då blir det nog gymet som gäller :)

Berlin, here I come!!!

den 19 mars åker jag & Linnea till Berlin!!! Torsdag-Måndag  blir det.. Och det är inte alls dyrt, vi höll på o tappa hakan när vi såg att våran resa tillsammans fram & tillbaka blir 500:-
Nu är det bara boende som ska fixas! men det lär ju inte vara några problem! :)
Åhhh jag kan inte sluta tänka på allt vi ska göra!! :) :) Checkpoint Charlie, så himla mycket att se!
Lite tysk öl ska man väl få i sig också :p



kom hem från jobbet för nån timma sen.. har stått o lagat mat, känner mig väldigt ambitiös :) det blev såååå gott..
Kyckling med ris, baconlindad sparris, och avocadoröra med rödlök & gröna oliver.. mmmmm..
Blev 2 matlådor, som jag kommer se framemot :) :)

Jobbet gick väldigt långsamt idag, det va längesen jag va så trött.. runt 17 höll jag på o somna ståendes..
imorgon jobbar jag till 16, & sen blir det fotbollsträning :)

Nu är det bara några dar till jag blir 1 år äldre.. :)
ska bli så kul att få fira med mina vänner! :) På fredag blir det bowling & kanske sätta sig nånstans efteråt..
haha jag o carolina ska va sämst tillsammans :)
På lördag blir det pubkväll.. då har jag lovat att jag ska försöka mig på öl.. vi får väl se hur jag mår på söndag :)

neee nu e det väl dags för sängen snart, jag ska verkligen försöka få normal sömnrytm, men det blir lätt att man sitter vid datorn lite för länge :)
Mitt mål ska iaf vara senast 22.30, kan ju alltid försöka iaf! :)

God natt

<3


...

Each morning I get up, I die a little
Can't barely stand on my feet
Take a look in the mirror and cry
I have spent all my years in believing you

Somebody, oh somebody
Can anybody find me somebody to love?

I work every day of my life
I work till I ache my bones
At the end
I take home
my hard earned pay all on my own -
I get down on my knees
And I start to pray
Till the tears run down from my eyes, Lord!

Somebody, ooh somebody!
Can anybody find me - somebody to love?


Ett musikaliskt geni

inte så tokig dag ändå :)

trodde jag skulle va jättesliten i morse när det var dags för jobb kl.7, men det va inte så farligt.. arbetsdagen gick väldigt fort faktiskt! :)

åkte sedan ner på stan o träffade Carolina, för lite lite shopping, köpte en jäääättefin bolero som jag ska ha på mig på fredag :) sen blev det chai latte på waynes.. mmmmm..
sen tog vi en promenad hem till mig, carolina stannade ett litet tag, sen begav hon sig hemåt.. Sen helt spontant så kom Maria o hälsade på ett litet tag :) Jag åt färsk apelsin för första gången i mitt liv, det va rätt så gott faktiskt :)
vi satt o kollade i mina nyanlända ellos & laredoutekataloger.. mkt trevligt :)
sen planerade vi torsdagen o fredagen lite också, ska bli trevligt.. ska försöka få i Maria lite rödvin :)

nu sitter jag o kollar lite halvt på lipstick jungle på 3an.. nån ny serie.. det va nog lite under mina förväntningar :/
imorgon blir det jobb, 11-19.. locking forward :) eller ja kanske..

...


SKUMBAD

är väl ändå underbart.. jag invigde precis mitt badkar, första badet i lägenheten.. skulle kunna legat där hur länge som helst.. tankarna bara svävar ovanför en, inga bekymmer, bara underbart lugnt..

För visst är livet underbart ändå.. tack vare alla underbara människor jag har runt omkring mig.. vad vore jag utan er?
INGENTING

Vissa vänskaper är hur lätta som helst, vissa andra svårare.. men jag hoppas att alla vet att jag vill väl.. 
Man kan hitta tillbaka till varann hoppas jag.. Vänner är inte som pojkvänner, dom är mycket större än så.. 
Att förlora en vän är ett misslyckande..

Sitter här o lyssnar på Kent.. det tränger in i själen..

En bänkrad i en rastlös sen april
Jag tittar över axeln och ser dig blinka till
Jag kan få dig när du vill
En vind blåser skräp längs korridoren en sista gång
Och du & jag håller andan och håller händer i språnget
Det är inte så långt hem

Än finns det tusentals tårar kvar
De var dina att ge vemsomhelst
Äntligen
De är de dyrbaraste smycken du har
Så be aldrig om ursäkt igen
Äntligen passerar vi deras gränser

Minns du vår blodsed, våran lag
Vårt dumma korståg mot en lika korkad stad
Jag minns allt, som naglarna mot glas
Men du bara skrattar åt mig, förminskar allt till ett skämt
Men jag ser på din ängsliga hållning, din jagande blick att de känns
Att det är långt hem

Och snart finns det inga tårar kvar
De var våra att ge vemsomhelst
Äntligen
De är de dyrbaraste smycken vi har
Så be aldrig om ursäkt igen
Äntligen sätter du själv dina gränser

Den där pojken jag aldrig kände
Som gick på gator jag aldrig såg
Och tänkte tankar jag aldrig tänkte
Under ett tunt och flygigt hår

Och alla känslor slog och sprängde
Hela vardagen full med hål
I en tid då inget hände
I en stad som alltid sov..
[Kent - Mannen i den vita hatten (16 år senare)]


en otrolig kväll :)

Tack så jättemkt alla för igår kväll! Så kul har jag inte haft på länge :)
Dan började segt med städande och en rejäl huvudvärk. Men när Mathias messar och säger att han e skittaggad så kan man inte annat än smittas med lite glädje :)
Mathias & Mattias var dom första att anlända :) Kul att träffa andra Mattias, det va typ 2 år sen kom vi fram till.
Sen ankom Carolina & Calle på sina cyklar :) :) Gladare än någonsin!
Vi gick ut hårt, drinkarna flödade :)
Sen kom även Jocke, Kristian, Martina, Joel & Jonas.. Mkt trevligt :)
& dans var verkligen ingen bristvara denna kväll, killarna var helt galna!!
Vi har nog aldrig skrattat så mkt :)

Sen bar det av ner till Platina, där det var världens kö, lite oväntat med tanke på att det e mitt i månaden.. Hur mkt folk som helst!
Men det tog inte så lång tid att komma in, o sen va det röj :)
Träffade några gamla vänner också :) Jättekul verkligen!

Sen gick jag, Carolina, Calle & Mattias till Gyros o åt pommes frites.. mmmm va gott.. åt knappt upp halva :) Sen gick jag hemåt med Carolina & Calle, när Joel ringer, så jag går tillbaka ner på stan o träffar honom o går till max. sen blev det taxi hem till joel, och "efterfest" hahaha vi va nog lite för trötta för det. Vi satt o kollade på nån dokusåpa på 5an, nån Fabio-tävling haha.. så sjukt.. sen gick jag o la mig i hans soffa, o somnade direkt.. sen va det upp kl.8 för då skulle joel iväg, helt förstörd var jag, kände mig ändå bra när jag kom dit men sen när jag vaknade upp kändes det som att jag va full igen. snäll som han va skjutsade han hem mig, jag kunde knappt gå så det va nog tur för mig :)

Sen sov jag, och drack vatten, och sov, och drack vatten.. till kl. 14.. då gick jag upp.. nu har jag legat här i soffan i några timmar, och sett ut över mitt flaskfyllda vardagsrumsbord.. känns härligt :)
mår lite bättre nu iaf..

senare ikväll kanske det blir hem till linnea på bakiskväll, då får jag träffa min söta Bella också :) Va allt för längesen!

nej ska väl ta ett ryck här nu, städa undan lite, ta en lång varm dusch :)

En gång till, Tack för igår vänner!


mkt förberedelser..

inför morgondagens livligheter :) :) Jag o Carolina har ju sagt nu att vi måste dricka mer.. vi blev ju nyktra på vägen ner till krogen förra gången.. så nu ska vi va bättre förberedda :)
vi blir några stycken imorgon iaf :) jag, carolina, calle, förhoppningsvis Jonas, Jimmy, Jimmy, Mathias, Martina & kanske Kristian..

Dagen började med sovmorgon :) såå skönt att sova ut, började sedan jobba kl.12.. Gick väldigt fort idag tyckte jag.. Och när jag va på väg hem där runt 18.30 så träffar jag en väldigt solbränd Isak, Viktors lillebror..blev så himla glad.. vi har inte träffats sen i juli typ.. Jag började nästan gråta.. han va jättesnäll o skjutsade hem mig också, tack så mkt :)

Nu ligger jag här i soffan med min nutrilettshake & kollar på Let's Dance.. har typ inte följt det alls förut, men nu är det ju faktiskt rätt så roliga kändisar med.. George Scott e ju vår stamkund på Maxi, så det e ju kul :)

Nee ska väl fortsätta dega nu, sen ska jag väl kanske ta o städa lite, kommer behövas till imorgon!

fooootboll

äntligen så är träningarna igång! så himla roligt, kul att träffa alla igen.. det märks dock att man inte har tränat fotboll på ett tag.. lite segt, men mkt roligt :) nu är det 2 träningar i veckan, förhoppningsvis blir det 3 :)
alla som inte spelar fotboll, t.ex dom på jobbet tycker fotboll e livsfarligt.. man gör ju bara illa sig! men jag o Lisa kom fram till idag på väg från träningen att gör man illa sig, så har man kämpat & tagit i, och det e ju faktiskt syftet.
Ett blåmärke eller en stukning är bara ett bevis på hur duktig man är :)

Dan började med jobb som vanligt, 11-19.. idag gjorde jag tidningarna.. helt ok.. va inte så mkt.. sen har jag stått med martina o anders o skrattat som vanligt.. jag o martina försökte komma på ett nytt smeknamn för anders, men det gick inte så bra.. något förslag kanske?
sen gjorde Tina ett halsband åt mig.. sååå fint :) Tack så mkt! det ska jag ha på mig varje dag :)

nu har jag precis hoppat ut ur duschen, skulle egentligen bada, men kom på att jag har ju inte badskum, så då va det inge roligt längre..

hoppas på en trevlig dag imorgon, börjar kl. 7.. jippieee.. älskar dessa pass!
sen ska jag träffa linnea :D va en hel vecka sen nu tror jag, hör inte till vanligheterna.. vi ska äta popcorn som aldrig förr :p

goodnatt

FEST

på lördag :) Carolina & jag ska ut! ska bli hur kul som helst :) va nästan en månad sen sist tror jag, så nu e det dags!

kom precis hem från jobbet.. haft en trevlig kväll me carro o felinda, va hundra år sen jag o carro jobbade tillsammans, så det va på tiden!

pratade med linnea på vägen hem, ojoj vad vi skrattade.. vi e så himla knäppa vi två..
Ica maxi & Posten är verkligen våra drömyrken kom vi fram till. haha.. på torsdag vlir det iallafall hitchcock-premiär hemma hos mig.. nu ska det skrikas! popcorn & skräckfilm, kan inte bli mkt bättre :)


ser i framemot morgondagen, så blir det FOTBOLL :D:D nu börjar träningarna igen, känner mig grymt taggad!

nee ska väl ta o säga godnatt nu.. det blir en lång dag imorgon..


ut med julen.. in med..

massa flyttkartonger från källaren, som jag inte orkat packa upp än :) känns så härligt!
ut med nåt, in med nåt annat :)

har kännt mig väldigt effektiv idag, först gick jag upp o gjorde min underbara frukost med gröt o kanel, kan man verkligen längta efter frukost så mkt? :) sen blev det att gå till luthagens livs o handla lite, skulle gå o hämta min nya digitalbox på tobaksbutiken bredvid, men då e det ju såklart söndag idag, så dom hade inte öppnat än.. så får väl ta en till sväng sen.. ska bli skönt att få tillbaka VH1, den bästa musikkanalen ever..
sen gick jag hem o gjorde 3 matlådor, längtar till min jobbrast, för det e så god mat :)
sen har jag gått ner med alla julgrejer, städat mitt källarförråd, och tagit upp lite flyttkartonger.. jag måste verkligen fixa fler bokhyllor.. jag köpte en rätt så stor tyckte jag, men den räcker knappt till hälften av alla mina böcker..

igår blev jag jätteledsen på mitt kylskåp, den fungerar inte som jag vill.. saker har börjat mögla lite väl tidigt har jag tyckt, och den känns inte riktigt kall, mjölken smakar liksom ljummet.. inte bra..
så igår satt jag in en termometer i kylen, för att mäta om den är så kall som jag har satt den på.. det va 12 grader i kylen!
det ska va mellan 2-6 grader.. så nu måste jag nog köpa en ny kyl också.. kollade på nätet, dom går väl på runt 3500;-, inte så jättefarligt, men så onödigt!!

nu sitter jag här o kollar på mina kära flyttkartonger.. en av dom innehåller bara massa kraffs, papper, broshyrer, pennor, nycklar.. sånt som man aldrig använder, men inte vågar slänga typ.. sånt som e så jobbigt att sortera.. funderar på att ha en låda med enbart såna grejer, slänga ner allt skit i..

nu i veckan kommer mina nya pumps som jag har beställt från h&m.. haha 9 CM.. hur ska det gå?! carolina får ta en lektion med mig tror jag :)

nu ska jag väl snart börja göra mig i ordning för kvällens utmaningar på ica maxi :)

nu jäklar..

nu ska det tränas :) va på gymet 2 timmar idag, så himla härligt.. så skönt att få en nystart, man känner sig mer stark och motiverad än nånsin!! tränade ca 70 min sen blev det solning :)

kanske till sommaren?

dan började dock med lite fixande hemma i lägenheten.. min snälla pappa var över o hjälpte mig med en ny gardinstång till klädkammaren, ohh yes nu kan jag hänga upp mina kläder :)
sakta men säkert börjar det gå framåt här hemma :) men just nu e det bara stökigt!

nu sitter jag här o dricker min proteindrink och taggar för morgondagens simning, ifall jag inte har allt för mkt träningsvärk :)



Lördag kväll..

och jag sitter hemma framför tv:n o kollar på ett päron till farsa i europa, och äter popcorn.. kan väl inte bli bättre, lr?

efter gårdagen är jag rätt så trött, somnade runt 23 i soffan här hemma, vaknade upp kl.02, då jonas skriver på msn (haha jag va rätt så trött då, kommer knappt ihåg vad jag skrev, virrpanna), mamma ringer 2.15 och då vill dom bli hämtade på stan, försöker vakna till liv, sätter mig i bilen o kör ner.. kommer hem till mamma o pappa runt 2.45 kanske.. 
somnar direkt!! vaknar dock mitt i natten av att pixel spinger runt o kraffsar, jag älskar min katt, men inatt så blev det för mkt!
hade satt klockan på 9, skulle jobba 12, snoozar i en timma, sen ringer dom från jobbet o frågar om jag kan börja 15 och sluta 22.30 istället.. just då tänkte jag bara gud va skönt, jag kunde sova lite till :)
går upp runt 11, äter frukost, o somnar i soffan istället.. så sjukt trött.. åker hem från mina föräldrar runt 14, hämtar min goda matlåda från igår, och åker till jobbet..

nu några timmar senare ligger jag här i soffan..
nu är jag ledig både imorgon och på måndag.. jag ska sova som aldrig förr!

ikea i'm loving it

ikea har just räddat livet på mitt badrumsskåp! för några månader sen satte jag upp ett badrumsskåp, men hittade inte hyllplanen när det va dags att montera. detta problem har stört mig i typ 2 månader nu, jag har ju ingenstans att lägga sakerna, MEN NU, jag frågade på ikea ifall det fanns lösa hyllplan man kunde köpa, och wolaaa dom fixar.. jag är SÅÅ GLAD!

hittade även lite hyllor & ramar som ska upp..

åkte sedan till maxi o storhandlade.. jag har nog aldrig handlat så mkt grönsaker som jag gjorde idag :) Jag bestämde mig i butiken för att jag ska lära mig att äta varma grönsaker, och gick då o köpte broccoli, brysselkål & sparris.
så nu har jag precis avnjutit en god middag med korv, bacon, broccoli & brysselkål.. jag NJÖT


Bildbeviset, knappt så att jag tror det själv :)
nu blir farmor o farfar överlyckliga :)

nu ska jag ta o sova lite, ska hämta mamma o pappa ner på stan inatt, dom ska ut o roa sig..

adios

nu blir det shopping :)

kom upp imorse kl.5, det var inte så jobbigt som jag hade trott, lite tröttare i huvudet blev jag dock efter att ha räknat allt snus & cigaretter i vår kära lilla förbutik, inventering är alltid lika roligt :)
grejade lite med tidningarna, sen fick jag gå hem vid 12, riktigt skönt..

på bussen hem pratar jag med maria, som sitter o pluggar med mirelle, och dom skulle precis äta, så jag svänger förbi o gör dom lite sällskap..

nu e jag hemma och har precis plockat ner alla julgrejer i lägenheten, det e väl dags nu va? ska bli skönt att få undan lite.. för sen ikväll blir det ikea.. ska skjutsa hem mamma o pappa från krogen ikväll, så jag lånar deras vli under tiden.. den blir lite tavelramar och en pall till hallen bland annat... sen bär det av till maxihuset igen, ska inhandlas lite mat, skönt o passa på när man har bil :)

sen kanske det blir mys hemma hos linnea ikväll :)

nej nu blir det hoppa in i duschen, trevlig helg!

och så var det ett nytt år..

då var det dags för ett nytt hälsosamt år, med massa tränande och inget godis, får se hur länge det håller :)
det jag vill hålla är:

*Bli ordningsam hemma
*Äta ordentlig mat hemma
*Popcorn max 1 gång i veckan
*Bli solbränd (är blekare än blekast just nu)
*Läsa ut minst en bok i månaden
*träna mer
*Inte ta så mkt extrapass
*gå ut på pub mer
*lära mig dricka öl

gårdagen var väldigt trevlig iaf! började kvällen hemma hos maria där vi avnjöt en välldigt god middag, med fläskfilé & potatisgratäng, & till efterrätt blev det pannacotta,, mmmmm..

sedan begav vi oss av till nyby till jonas & niclas.. singstar & rockband & jägerdrinkar.. halleluja.. riktigt roligt :)
runt 23.30 tar vi taxi ner på stan, och träffar resten av gänget, inklusive min kära lillebror marcus :) såå kul!
firar 12-slaget på bron nedanför stora torget, och lyckligare har vi nog aldrig varit :)
joel var på sitt alltid glada humör, och jag leker papparazzi.. haha..
så himla roligt att träffa alla igen :)

sen bär det av till terrassen för lite allsång i baren, ohhh living on a prayer..
träffade lite gamla bekanta, mkt trevligt :)

jag o marcus beger oss sen av till efterfest hemma hos bella på kantorn, mycket trevligt :) satt o drack äcklig champagne :p sen blir det efterfest efter efterfesten hemma hos linnea 100 m bort, men sen blev jag o marcus lite trötta, så vi begav oss hemåt runt 5-snåret..

nu ligger jag är i min säng o är sjukt sugen på pizza.. har bjudit in carolina, calle o maria på pizzakväll senare, får väl se om dom mår lika bra som mig, och orkar komma.. känner mig trött & lite bakis, men jag trodde jag skulle må mkt sämre med tanke på hur många drinkar jag drack igår :p

nu är jag ledig idag, imorgon börjar jag 06.00, inventering.. åhh vad jag ser framemot det! sen jobbar jag  på lördag, ochsen är jag ledig 2 dar..jihoo... då blir det lägenheten somm gäller, har  lite nya ideér, känns kul :)

hoppas alla har haft ett underbart nyår!! Och försök hålla löftena en vecka iaf :)