I wanna rock with you.. all night.. dance you in the sunlight..

En stor legend har gått ur tiden, en människa jag verkligen såg upp till som liten, han var häftigast av alla.. men som jag allt mer har börjat ifrågasätta. Alla människor har inte samma förutsättningar, och det måste vi försöka inse, men det är verkligen tragisk att se ett liv gå upp i rök på ett sånt tragiskt sätt..

Jag vill helst bara minnas honom såhär
Lyssna på "Rock with you" och njut..

Min underbara katt <3

Saknar min underbara Pixel så mkt, fick träffa honom lite i onsdags iallafall, hann ta lite kort också :)




Hemmalördag

Hade tänkt gå ut ikväll, men det blev inte så :/ Halva ansiktet värker efter den här j*a tandoperationen. Mådde ju bra första dagen, men nu är det ett helvete. Har ont framåtillbaka, í natt mådde jag så illa att jag knappt kunde somna. Hoppas att det släpper tíll i morgon iallafall, för kl.20 imorgon kväll går jag på SEMESTER :) :)
3 underbart slappa veckor blir det :)

Hoppas alla har en toppen kväll iallafall, jag ligger o kollar på dexter o äter jordgubbar, party party..



Nästa gång.. :)



Shopping idag :)

Dagen började segt, har inte sovit speciellt bra inatt, opererade bort 2 visdomständer igår eftermiddag, och efteråt kändes det oväntat bra, hade inte ont, men i natt slog det till, inte så farligt, men värre. Så kl.6 imorse tog jag en alvedon, sov som en stock till kl.11. Sen gick jag ut på mamma o pappas baksida och solade 1 timma efter frukosten, så skönt, men jag kände direkt att tandvärk & värme inte va så bra kombinationer :/
Snälla mamma kom hem från jobbet på lunchen och hämtade mig, och skjutsade mig till storvreta så jag kunde ta bussen därifrån, sen var det hem o byta om o ner på stan för att träffa Carolina :)
Dock klantig som jag var så hade jag glömt plånboken hemma hos mamma o pappa, så Carolina har betalat min shopping idag :) Köpte en vit klänning & en vit tröja, fanns inte så mkt faktiskt, vi gick nog igenom varenda butik. Men det e bara bra för ekonomin! :)

Nu kom jag precis hem från Tavernan, har ätit middag med Carolina, Kirre, Kajsa, Jossan & Frida, mkt trevligt :) Och god mat, tog Enchiladas.

Så nu tackar jag för mig, ska betala lite räkningar, sen e det godnatt, e helt slut efter denna dag.


Skadad igen..

Hur kommer det sig att man alltid ska bli skadad när man spelar fotboll.. Idag spelade jag min första match med A-laget, riktigt kul! Vi var dock bara 11 spelare, alltså ingen avbytare. + att en tjej var skadad, men hon fick va med ändå.
Vi lyckas vinna med 2-1, riktigt bra insats!! :) :)
Men i andra halvlek får jag först en spark på högra knät, haltar i typ 5 min, men springer vidare, sen får jag en boll rakt i ansiktet, ajj det sticker fortfarande, sen när det va 20 min kvar så viker sig mitt vänster knä igen, som det alltid gör.. haltar av plan, får is, har fortfarande ont, men vad ska man göra? Vi hade ju en seger att försvara, och det gjorde vi :) Lyckades med en assist också :)
Nu i efterhand har jag väldigt ont, i båda benen, får se om jag kan resa mig upp imorgon bitti!

Imorgon händer det, då ska jag skiljas från min visdomstand, jag känner hur det ryser i hela kroppen bara jag tänker på det.

Men nu ska jag sova, helt slut efter denna dag :)

godnatt

Nu är det sommar :)

Vilket underbart väder det har varit idag!
dagen började kl.9.30 då Carolina kom förbi, och så begav vi oss ut på en 45 min powerwalk runt Stabby, så himla fint område, lugnt & fridfullt :)

Sen gjorde vi oss i ordning och tog en promenad ner på stan, satte oss på Ågatan 11 tror jag det heter, och åt lunch ute i solen, fisk & skaldjursgryta..mmmm..
Sen blev det kaffe på det :)
Vi fick även sällskap av Calle & Kajsa :) Mkt trevligt :)

Tog sen en liten sväng på stan, sen började både jag, calle o carolina jobba runt 15, så jag tog en promenad till jobbet, varmt & skönt! :)

Nu har jag fått mitt nya schema för hösten, det e väldigt tomt. Känns så himla konstigt, jag kommer jobba i snitt 7 timmar i veckan, jämfört med 30 timmar nu typ. Nu känns det verkligen på riktigt!! Jag ska verkligen börja plugga :) :) Längtar.

Nu blir det nog till att sova, imorgon blir det stressigt, jobb till 15.30, synundersökning 16.00, match 17.00.. :)

Godnatt!

"Jag kände igen dig direkt när jag såg hur du gick"

Hur lyckas jag? Jag blev idag igenkänd från 100 meters håll, bakifrån. När jag va på äg till gymet idag hörde jag nån som skrek Isabelle bakom mig, springandes kommer Sofie :) :) Så längesen vi sågs!!
Hon hade inte ens sett mig framifrån utan hon hade sett mig gå 100 meter framför mig, och tänkt att det är ju bara jag som går så, så det måste ju vara jag.
Kan någon snälla förklara för mig hur jag går? Folk på jobbet har sagt att man kan känna igen mig från 200 meters avstånd, bara på grund av hur jag går.
När jag va 12 var det några tjejer som kom fram till mig o sa stöddigt "Vicka på rumpan lite mer va", jag fattade ingenting! Vad hade jag gjort? Jag har ju alltid gått så här.
Tydligen var jag kobent när jag va liten, men läkarna sa att det skulle växa bort, det kanske inte gjorde det.


Annars har dagen varit bra, körde 60 min kondition på gymet, svetten rann.. Jag har sån himla motivation just nu, vet inte var den kommer ifrån. Jag har verkligen dålig kondition, mycket på grund av min astma, men nu finns det inget som stoppar mig, har sån energi.

Sen blev det Cous Cous med korv, lök, zuccini & bacon.. mmmm.. Maria tack för att du bjöd mig på denna underbara rätt förut, nu kan jag inte leva utan den.

Sen har jag suttit i telefon typ 2 timmar idag, brukar inte prata så mycket i telefon, det va mest förut när man bodde på landet typ, när man inte hade något bättre för sig.
Nu blev det 1 timma med Carolina, och 1 timma med Linnea.. Det är ju så himla kul! Synd bara att öronen ska brännas upp av mobilen.

Imorgon ska jag träffa Carolina, först blir det powerwalk på morgonen, sen ska vi ta oss ner på stan för en fika, vi hoppas på bra väder! :) :)

Sov gott!


...


Nu vänder det!

Nu vänder det, och jag som knappt har märkt att det har blivit ljust!

MIdsommarafton firades hemma hos mina föräldrar igår :) Vi blev väl runt 17-18 st tror jag.
Trots det tråkiga vädret var humöret på topp hos alla, och alla kom igång rätt så fort :)
God mat, mycket skratt och mycket foton (Paparazzi-Issa var på strålande fotograferings-humör igår).
Vi fick även oväntat besök, först av några gamla grannar i min ålder, som jag inte sett sen högstadiet typ. Sen kom min 45-åriga granne, som jag aldrig har pratat med typ, och hälsade på, kl. 3 på natten, jag är glad att jag inte var vaken då. Han satt o pratade om sig själv i 2 timmar och drack öl, sen gick han hem typ.
För grannsämjans skull enligt honom.. Nu har iallafall mamma nåt o skvallra om när hon kommer hem, hon tyckte det va skitkul när hon fick höra det.

Tack alla underbara människor för denna trevliga afton, hade verkligen jättekul :) :)

Nyss hemkommen från Maria & Andreas, där det blev mat & Wallander-film. Ruben & Emma var med också.
Trevligt trevligt :)

Nu ska jag sova, ingen väckarklocka imorgon!!








Nu märks det att det e midsommar!

mitt 10-20 pass idag är något jag sent kommer glömma.. stress och åter stress.. Fyllde på tidningarna idag, och hälften av tiden sprang man runt o letade knäckebröd & sill kändes det som.
Nu är jag iallafall hemma, cyklade hem med Maria, och på vägen träffade vi en promenerande Sanna :) Hon e så duktig så!
Nu har vi i så stor mån som möjligt planerat midsommar iallafall, känns skönt!
tråkigt bara att det ska regna :/

Nu tänkte jag gå o lägga mig, tidigaste ever tror jag.. igår somnade jag i soffan o vaknade upp 2.30, stapplade då över till sängen, var inte så pigg i morse.. men imorgon börjar jag 6.45, så det e nog lika bra att gå o lägga sig tidigt ikväll.
det kommer bli en underbar dag på maxi imorgon :)

sov gott!

Adjö Niclas

så var det dags för vår kära niclas att lämna maxi-bygget i uppsala.. tråkigt för oss! vi fick iallafall jobba lite tillsammans idag. Jag trodde han skulle gå på stenhårt, blululula 20 ggr, fälla krokben, skälla ut mig, spela överlägsen, dumförklara mig & reta mig till döds, men idag var niclas väldigt lugn, det blev ett försök  till krokben dock, men denna gång var jag beredd :)
Sen vid kl.20 blev det till o säga hejdå, efteråt var jag helt tom. Kändes jättekonstigt. Vi började samtidigt på maxi, så vi båda har ju varit med ett tag. Många roliga minnen :)
Han kommer att lämna ett stort tomrum.

Slutade kl.22 sen tog jag o sanna en promenad hem, mkt trevligt! vi är ju numera grannar :) så nu har hela sommaren planerats, bryggan på tisdag & fredag och BJ på onsdagar. kommer bli sååå bra! haha


Nu ska jag sova lite, jobb 10-19 imorgon, då blir det tidningarna :)


godnatt




Jag har ett underbart liv!

Idag är jag full av positivitet!! Tänk om alla dagar kunde vara som denna :)

Jag började dagen med en underbar grötfrukost, sen dammsög jag hela lägenheten, wowowow.
Träffade älskade Carolina på stan på eftermiddagen :) Gick runt o tittade lite, sen gick vi o kollade på glasögon på synsam, du e så fin i glasögon!

Sen träffade jag mamma, gick runt o tittade lite mer, sen gick vi och åt på Unico, det blev en taco-tallrik som vanligt :) såå god.

Kom hem runt 19.30, o sen dess har jag bara legat o degat i soffan, kollat på Mean Girls med Lindsay Lohan..
Tänk vad människor kan göra för att bli populära, vilka sjuka ideal vi förväntas leva upp till.

Imorgon ska jag på synkontroll, sen ska jag hämta ut mitt slutbetyg :) :) :)
Sen blir det jobb, såå kul! eller inte.. Maxi-huset kommer bli ett slagfält under midsommarveckan. Vi kommer drömma om färskpotatis & sill!

Godnatt

Var är sommaren?

Nu har det regnat oavbrutet hela helgen, blir nästan deprimerad!
Pappa fick ha sin 50-årsfest inomhus igår kväll :/ 35 pers trängdes i vardagsrummet, men det gick bra :) God mat & sen mkt dans :) tänka sig att gamlingar också kan dansa! Mamma gick nästan ner i brygga där ett tag, ojoj..

idag vaknade man upp runt 12, åt frukost, och sen var det jobb mellan 15-20, så himla segt, jag o Martina stod mest och beklagade oss :)
Sen efter jobbet åkte jag o lämnade bilen till min mormor, sen stannade jag där på fika ett tag, satt o drack kaffe och pratade.. Någonting man verkligen borde gör oftare! Vi bor 50 meter ifrån varandra, hur svårt kan det va?

Jag älskar min familj <3


Äntligen färdig :)

Inga fler långa nätter, eller trötta morgonar på jobbet.. NU har jag äntligen slutbetyg :) :) :) Jag har aldrig varit så lycklig som denna dag! Och jag fick mer än vad jag hade väntat mig, jag fick mvg i min 100poängs-kurs som jag läst in på 6 dagar, trodde knappt jag skulle klara av kursen.

Detta firades först med Linnea på stan o lite shopping, sen träffade jag madde, marie & martina för lite fika :)

Och nu är det bara 2 veckor kvar, sen är det SEMESTER!! :) :) Har nog aldrig längtat så mkt!

Nu sitter jag hemma hos mamma o pappa, ska sova här inatt, ska hjälpa till imorgon, för på lördag e det 50-årsfest :)
Då jäklar blir det jag o gamlingarna på bordet :)

Godnatt!


En fullspäckad vecka..

Det har varit fullt upp denna vecka, fester, pluggande, fotboll..
I tisdags va vi på Snerikes & firade Marias födelsedag :) Jag, Maria, Martina, Rebecca & Louise åt middag. Dock är nog inte denna restaurang att rekommendera, iallafall inte den servitris vi hade. Hon missade beställningar, undvek oss när vi ville ha hjälp, kom ut med fel grejer, missade Marias mat, vi fick betala för mkt, ja säg nåt som inte va fel. Väldigt tråkigt faktiskt. Men vi hade trevligt ändå, mkt folk & billig mat & alkohol.
Vi fick även träffa Isabel, mkt trevligt :)

I onsdags spelade vi match mot Bälingetrollen, vann med 3-1, riktigt rolig match :)

I torsdags begav sig tidningsgruppen till huvudstaden för att fira att vi säljer mest tidningar i Sverige :) Det blev möte, sen fördrink på Niki's, och sen middag & dans på Wallmans Golden Hits. Det var samma show som jag o Felinda va på för någon månad sen, men det va trevligt :) Sen blev det fullt ös på 80-talsgolvet :) Jag o Anders va helt galna tror jag.
Vi såg även 2 kända ansikten, Bengt-Åke Gustavsson & Hasse Aro.. Vet inte, men jag kände kanske då att vi va lite unga för denna krog.

Igår blev det hemma hos Mathias o kolla fotbollen, med Calle, Rasmus, Kristian, Jimmy & Stefan, trevligt, men hade varit trevligare om Sverige hade vunnit, ser mörkt ut nu :/
Sen skulle jag, rasmus & kristian ner på stan o dricka öl, men kristian åkte hem, så jag o rasmus gick till Upplands Nation & satte oss.. Riktigt sunkigt ställe, men ändå lite charmigt :) det kändes som att man satt i ett skyddsrum.

Sen gick vi till max och åt glass med dumlesmak..mmm.. sen blev det hemgång.


Idag blir det match igen, känner mig riktigt laddad! Sista matchen innan uppehållet..

Men nu hade jag tänkt gå till Katedralskolan & rösta :)


Hoppas ni har haft en bra vecka!