Jag kom in på juridiken! :)

Jag e såå glad!! Jag sökte Juridisk Översiktskurs till nästa termin, som jag ska läsa utöver mitt program.. När jag fick första antagningsbeskedet nu i mitten av december var jag reserv 45 i högskoleprov-gruppen, och reserv 150 i betygs-gruppen.. Men jag kom in! Helt otroligt, jag hade gett upp hoppet för längesen! Så nu blir det till att köpa en lagbok :)

Har jobbat 9-19 idag.. Är helt slut! Sen var vi hos mormor och fikade och bytte julklappar.

Imorgon blir det jobb till 15, sen blir det fin-middag hemma hos Maria :) Ska bli myysigt :)

Gott nytt år!

All we are is dust in the wind.

Tänk va liten man e i denna värld egentligen..

Denna dag har spenderats med underbara Carolina på stan.. Stackaren har stukat foten, så hon haltade runt, men det gick ju bra det också :) Gick o tittade lite på rean, den har inte levt upp till sina förväntningar än.
Sen blev det lunch på Chagall.. Oerhört god lasagne.. Måste säga att dom e så himla trevliga där! Bra service, god mat.

Sen bar det av till jobbet, där jag har spenderat hela kvällen.. Suttit i mini-huset & kollat på Madagaskar 2.. Sjukt rolig..

Imorgon ska jag träffa farmor på stan :) Sen blir det jobb igen..

Godnatt!

Han har ju såå fin röst



Inatt hörde jag denna vackra sång, som jag inte hört på väldigt länge..

En härlig kväll :)

Annandagen bjöd på mkt trevligheter.. Först var vi i Sthlm på dagen, hemma hos min moster Anna & Gunder på Gärdet och åt lunch.. Jättemysigt! Verkligen jättefin lägenhet, och maten var jättegod :) Min andra moster Ulrika kom med Christer & min lill-kusin Ella :) Vi blev kvar till runt 19, sen bar det hem mot Uppsala i snöyran.

Hem och byta om snabbt, för att sedan ta en taxi till carolina och tjejerna :)
Vi åkte sedan ner på stan för att gå till det enda stället som hade öppet denna annandag, Kalas.. haha vi hade så kul.. För er som inte vet vad kalas är så är det en krog med 18-årsgräns.. Mkt unga människor helt enkelt, i min brors ålder typ.. Jag e glad för hans skull att han inte var där och såg oss..

Vi hade grymt kul iallafall :)

Imorgon börjar jobbet igen, 4 intensiva dagar på Ica, folk som ska lämna tillbaka julklappar, köpa upp sig till nyår, spela en massa.. Jipppiiie












Nu är julefriden slut..

Nu är det grannkrig på Luthagsesplanaden! Iallafall från min sida.
Idag skulle jag tvätta mellan 10 och 17, den enda tiden man kan boka på söndagar. Jag kommer ner till tvättstugan kl. 11.30, och till min stora förvåning är det någon annan som tvättar & det e fullt i torkrummet. jag går upp till grannen och frågar varför han tagit min tid, och han säger att han trodde att det fanns två tvätt-tider på helgen, vilket betyder att han tror att han ska kunna tvätta fram till 14. Men icke säger jag, det finns bara en tid.
Nu kan man ju kanske förvänta sig att han går ner och tar ut sin tvätt så fort som möjligt, men nej, han säger att han e klar om en timma.. Jag ska alltså behöva vänta på min egen tvätt-tid! Sen kommer jag ner kl. 13 och då är fortfarande torkrummet fullt av hans kläder. Som tur va såg jag honom precis innan han hann gömma sig i hissen, och han tar då bort hälften av sina kläder, och säger till mig att man faktiskt kan torktumla sina kläder.. Som om jag inte redan torktumlar alla mina lakan, det finns inge plats för kläder där, och till råga på allt så ockuperar han den andra torktumlaren.. Och hans kläder kommer säkert hänga i torkrummet tills min tvätt-tid är slut, och då har jag en säck med blöta kläder som jag inte vet var jag ska hänga.

Jag kokar!! Jag brukar tåla det mesta, men nu e jag riktigt arg!!!

Folk klagar på luddfiltret, detta e värre!


Bara 4 dagar kvar nu..

Jag känner mig som ett litet barn, jag tycker verkligen om julafton. När jag va sambo försvann spänningen lite, för han hatade julen, jag älskade den. jag köpte massa julklappar, han inga, typ så..
Men efter vårt förhållande tog slut för typ 1 ½ år sen så kom min barnslighet tillbaka lite. Så nu åker jag hem till mamma & pappa dan före julafton, bara för att få sova där & få julklappar i min julstrumpa, det brukar va en clementin, en polly-påse och en bok. Även fast det e samma varje år är det ändå lika spännande :)



Ikväll ska jag verkligen försöka gå o lägga mig tidigt, kanske läsa en bok :)

Godnatt!

Nu är det jul i mitt hus



Idag klädde jag min gran.. Plastgran är ju inte så kul, men jag har sagt till mig själv att nästa år blir det riktig gran!
Nu börjar julkänslan sakta men säkert komma över mig, det har tagit ett tag, men när det snöar & är såå vackert ute så kan man ju inte känna annat än lycka. Jag älskar vintern!
Så pass mycket att jag nu har gått till jobbet två dagar (tar ca 45 min), bara för att få se hur vackert det är ute, och ta kort på massa fina saker :)
Här är ett kort jag tog, vet dock inte om detta va så vackert..

Det känns dock bättre än vad jag trodde att komma tillbaka, kul o träffa alla igen.. Man märker verkligen hur mkt man har missat i allas liv, känns nästan som att man lär känna alla på nytt igen, och då var det bara 4 månader sen jag slutade jobba heltid. Vi planerar iallafall att ses nån dag efter jobbet & catcha upp lite, dricka öl och ha kul, som vi brukade göra förut :)

Nu ska man väl gå o lägga sig, måste få tillbaka min sömn!
Godnatt!

 


Underbar låt..




Nu är det vila..

Äntligen är skolan slut, tenta om 4 veckor, men det känns ändå skönt att få koppla av lite nu.. Umgås med familjen, mysa med mina underbara katter <3
Jag behöver denna paus.. Har blivit alltför mkt festande, på gott och ont.. Såå himla kul att träffa nya människor, denna termin har varit oförglömlig! Min underbara klass, underbara människor på Snerikes..
Men det ska ändå bli skönt.. Ta upp träningen på allvar igen..

Igår (torsdag) så var vi på Mikaku Sushi och firade <3Carolina<3.. Min underbara vän fyller 22 idag fredag.. GRATTIS!!



Sen blev det sista kvällen på Sthlms Nation.. Mkt folk, dans, shots.. Kändes som en bra avslutning på denna termin.

Imorgon börjar jag jobba på Ica igen.. känns väldigt konstigt.. kommer jobba heltid i 3 veckor, det har jag inte gjort sen innan jag började plugga.. Hoppas jag inte bryter ihop totalt :)

Ha en underbar helg allihopa! Mig ser ni i kassan på Ica Maxi :)

Uppsala i mitt hjärta..

Kom precis hem från Nisse, Henrik & Martin. Jag och Jonna va på besök & drack glögg o kollade på Fanny & Alexander. Den utspelar sig ju i Uppsala, så himla fint! På vägen hem gick jag över fyrisån, och kunde inte låta blir att ta några kort på denna underbara stad :)





Imorgon blir det födelsedagsmiddag för Carolina :) :)
Sov gott!

Härliga vecka :)

Denna vecka har varit väldigt händelserik :)
I torsdags var det utflykt till Gävle med Marcus, Jonna & Nisse.. Julbocken och hockey, Kan inte bli bättre & HV71 vann :)
I fredags bar det iväg till huvudstaden med Jonna, Nisse & Emma :) 
Kärrtorp: promenader, mat. Oscarsteatern: My Fair lady, Tommy Körberg, Henrik Dorsin, Jan Malmsjö. KUL!
Igår
tillbringade jag kvällen med underbara flickor, Carolina, Kristina, Kajsa & Sofie. Förfest med vattenpipa, allsång & lite dans :) Tyvärr fick jag inte va med på den riktiga festen, men nästa gång lovar jag att festa dubbelt så mkt :)
Idag har jag varit på kalas hos min kusin, träffat släkten, alltid lika kul :) Sen kom Maria över och hälsade på här :) så längesen!

Mitt liv kan inte bli bättre :)

Snodde denna från Carolinas blogg :) <3


Vår fina dag i Sthlm :)


Ska man tro på sånt här?

Gjorde precis ett drömtydningstest. Den senaste tiden har jag drömt så himla konstiga saker, för några nätter sen drömde jag att det hade byggts koncentrationsläger i Uppsala, och att alla fångades in och forslades bort från deras hem.
Så jag tänkte att jag skulle göra ett test, och detta blev mitt resultat:

"Upplever du att vissa händelser i ditt liv ligger utanför din kontroll. Att förlora kontrollen är ofta sammankopplat med en inre känsla av obehag. Du brottas med en känsla av osäkerhet, hjälplöshet och utan support eller förankring från omgivningen. Det finns en oro över att börja en emotionell kontakt eller att en sådan håller på att bli sämre. I vissa situationer känna du dig sårbar och utsatt, kan vara kopplat till din kropp. Finns det en rädsla inom dig att det är något i din kropp som inte fungerar som det ska? Någon värdefull aspekt av ditt liv är i riskzonen.

Du känner en tillfredsställelse i hur ditt liv som helhet ser ut."

Detta säger väl rätt så mkt om mig.. Att tappa kontrollen är nog min största rädsla..
Sidan heter www.testit.se

Not the best day..

Såå himla segt idag! Vaknade runt 12, gick upp, mådde dåligt, åt knappt nåt, la mig i soffan, kollade tv, gick upp, gjorde mat, la mig igen, och nu sitter jag här.. Det måste va vädret! & mitt inte allt för bra leverne.. Jobbade i restaurangen på Snerikes igår, till 23, och eftersom att jag har varit så himla seg hela veckan så skulle jag gå hem kl.23, men icke! Istället blev det shot-race med killarna från köket, med en inte alltför nykter utgång. Det va ju kul, men jag kunde knappt somna inatt för att jag va så snurrig.

så jag får väl skylla mig själv

Imorgon ska jag, Jonna, Nisse & Marcus till Gävle och kolla på Brynäs-HV71 :) ska bli riktigt kul! Heja HV71 :)
Och på fredag ska vi på My Fair Lady på Óscarsteatern i Sthlm :)
Hoppas verkligen att jag blir piggare

Ha en trevlig kväll!

Lyxmiddag!

Eller nästan iallafall.. Fiskpinnar med potatis & smörstekta kantareller.
Sallad med gurka, soltorkade tomater, gröna vitlöksoliver, röd lök & kronärtskockshjärtan. Kryddade med olja & balsamvinäger & peppar.. Borde testas!! :)



Min matinspiration bara kom tillbaka idag, det tackar vi för! :)

Nu ska jag fortsätta sväva på moln över mitt underbara liv :) <3 Älskar alla mina underbara vänner & min underbara familj <3

Nya mål

Jag har nog aldrig varit så säker som jag e nu, att jag verkligen vill åka till Berlin och ta en termin. Troligtvis blir det vårterminen 2011. Jag längtar! Va hemma hos mormor idag och när jag kollade genom hennes böcker lite så kom hon med en bok om Berlins historia som hon hade köpt till mig. Det kändes som ödet! Just denna vecka har jag tänkt mer och mer på Berlin, och så kommer detta! Det var ett tecken :)

Ikväll blir det lugnt och skönt hemma.. Ska sätta på Neil Young på högsta volym & läsa Doktor Zivago, mer filosofiskt kan det väl inte bli :)

Ha en bra helg!


UNDERBARA STAD!!!

Nu äntligen börjar livet igen..

Tentan är över! sååå himla sköönt.. jag har inte kunnat tänka på nåt annat under 2 veckors tid, därför det har varit väldigt dåligt med bloggandet.. men nu är det ny kurs, politisk filosofi.. grymt intressant!

Allt firades med utgång på Snerikes igår, blev lite för mkt alkohol i min strupe, men det va mkt kul :) Träffade massa roliga människor :) Sov dock till 13.30 idag, min föreläsning började 14.. lite bråttom upp fick man då!

Nu ska jag poppa lite popcorn o kolla på¨bonde söker fru. va ett tag sen man såg det nu, så måste väl uppdatera mig lite.

Imorgon ska jag hem till Carolina o kolla hur fint dom har fått det :) :)