Mkt tankar i mitt huvud just nu




Vad är egentligen meningen med alltihopa?
Ska man våga ta för sig i livet, eller ska man ta den säkra vägen, och inte våga ta ett nederlag?
Kan man omvärdera sina känslor bara efter en händelse?
Varför ska vissa människor ha så lätt för sig, och inte andra? Är allting förutbestämt?


Mkt har hänt på det känslomässiga planet denna vecka.
Min bror har opererats, och jag är så ledsen att jag inte kan vara med honom just nu, väntar bara på att du ska få komma hem.
Alla killar är så oförutsägbara & förvirrande.
Jag trodde nästan att jag hade förlorat en vän.
Kärlek behöver inte alltid vara lätt, hur lång tid det än har gått.






Viiila

Idag har varit en slapp dag :) Legat och kollat på tv heeeela dagen, var på Stocken igår, sen på Snerikes efter det, och jag var inte direkt pigg i morse.

Kom precis hem från Kirre & Kajsa. Jag, Carolina och Calle var där på besök och kollade på idol, såå mysigt :) det måste vi göra om! Dricka rödvin & äta kex, det kan inte bli bättre än så!


<3kärlek<3


Det blir aldrig som man tänkt sig!

I början av denna vecka hade jag en sak inplanerad, det var rockgasken på vedala på lördag :) I övrigt skulle jag ta det lugnt och plugga resten av veckan.
Nu har dock planerna ändrats lite.. Igår jobbade jag på snerikes, gick av mitt pass kl.23, festade järnet med riktigt roliga människor i typ 2 timmar, sen var det sexa på det. Kom hem kl.4-5 i morse, och jag kan ju inte säga att jag var direkt pigg kl. 10 då min föreläsning började.
Imorgon ska vi till stocken med klassen, på fredag ska vi till värmlands med några från jobbet, på lördag vedala, och på söndag snerikes. Jag är nog nästan glad när denna vecka är över :)

Idag har jag, Paul, Patrik & Marcus "pluggat", haha så många trötta människor i ett och samma rum, kan inte bli annat än underbart oseriöst :)
Några riktigt roliga kommentarer & massa godisätande :p

Imorgon ska jag jobba på ica, åhh va kul (eller?)

Sov gott!

Så här kul hade jag & jonna på vår föreläsning idag...


Plugggga..

kan va roligt, om man förstår någonting! Just nu läser jag en text om döden väldigt spännande.. Huruvida döden är ond eller god, eller om den kan vara något av det, det e ju ett tillstånd som vi egentligen inte vet någonting om.
Dock är min text på engelska och är skrivet på ett akademiskt språk som kan vara lite svårt att tyda.. Men det ska nog gå bra.

Nu ska jag hoppa in i duschen, komma tillbaka till världen igen och sen ska jag & Sofia gå på "Flickan som lekte med elden", ska bli trevligt :)

Och imorgon blir det fest!! Linda i min klass tog körkort idag (GRAAATTIS!), Det ska firas med champagne & jordgubbar!

Ha en trevlig kväll!

Nationsliv är ju riktigt roligt :)

Gårdagen och natten tillbringades på Snerikes där jag först serverade, sen fick jag hoppa in i garderoben när det stängde. Aldrig mer! folk var ju galna! Folk som hade tappat bort sin brickor som bara trodde att det va att peka på en jacka för att få den ändå. En tjej anklagade mig för att ha tagit hennes jacka, när den i själva fallet låg nerstoppad i en väska i andra garderoben. Man blir chockad över hur otrevliga människor faktiskt kan vara ibland, har man ingen som helst respekt?
När vi äntligen fick stänga bygget började iallafall vår fest :) Min första sexa med nationen, det lär bli fler :) Se bara till att du inte har föreläsning 3 timmar efter du kommer hem, det e inte nyttigt!

Idag var jag och Sofia och köpte biljetter till Rockgasken på V-dala, ska bli riktigt kul! Min första gask :)
Pasadena & Theodor Jensen spelar, och det e öppet till 04. Ska bli sååå kul :) :)



Sen va jag och Jonna hemma hos Sofia o kollade Grey's, mkt trevligt :) Hoppas på fler såna kvällar.

Imorgon e jag leeeeedig, då blir det bio :)


Varför ska folk prata om sånt dom inte vet något om?

Idag blev jag så irriterad. För första gången i mitt liv läste jag faktiskt Blondinbellas blogg, tänkte kolla vad hon hade att säga.
Hon har i ett inlägg skrivit ett tips till folk som har celluliter, att man kan skrubba bort det. Jag tyckte det va ett jättebra tips, det va ju inte direkt så att hon föreslog någon dyr laserbehandling eller nån dyr kräm. Jag tänker absolut köpa den scrubben hon föreslog.

MEN när jag läste kommentarerna så är folk i uppror. Why? Jo dom tycker att det e överdrivet & hon bara bryr sig om sitt yttre.
Kan folka vakna upp! Jag har haft celluliter & bristningar på mina ben & höfter sen jag var runt 17-18 år, som följd av att mitt skelett växte väldigt fort när jag va liten. Jag skulle inte säga att jag hatar mina ben, men jag skulle må bättre om jag inte hade märken över hela låren.
Enligt deras åsikt så är jag utseendefixerad om jag skrubbar bort dom? Även om det leder till att jag mår bättre.
Kan inte folk bara bry sig om sig själva, och inte dömma folk.

Jag håller på
Blondinbella, vi har ju faktiskt nästan samma namn :)

En magisk kväll

Jag har just varit i Globen och sett några av mina allra största idoler, Fleetwood Mac. Helt underbart magiskt :) När det bara pirrar i hela kroppen när man hör sina favoritlåtar som man har lyssnat på sen man var 10 år, det e magiskt! Trodde aldrig att jag skulle få chansen att se dom, dom var ju som mest kända på 70-talet.
Tänk att få se dom på riktigt :)
Detta minne kommer jag bära med mig väldigt länge <3


Från konserten, lite dålig bild, men jag tyckte den va lite häftig ändå :)


En t-shirt blev det självklart :)


Så här såg dom ut för 30 år sen.


No more logik, jag klarade tentan!! :)

En underbar nyhet kom idag när jag satt o kollade på studentportalen.. Jag hade hört att resultatet från tentan hade kommit upp, och jag har nog aldrig varit så nervös.. Sen såg jag mitt G, och puhhh va skönt!
Jag har gått o oroat mig som bara den för den här tentan, så nu e jag överlycklig!!

Annars har veckan varit bra.. vi har haft tenta-fest så gott som hela veckan :) Och imorgon ska vi till sthlms och fira vidare..
På fredag ska jag servera på Snerikes, sen får vi se om jag kanske går till värmlands också :)

Och på lördag ska jag & mamma på Fleetwood Mac i Globen :) :) Som jag längtat!

Ska bara försöka bli frisk också, tvätt & städ hela dan i morgon.. uhhh..

 


Nya tider för oss alla..

Denna höst har verkligen varit händelserik..
Jag har börjat plugga, helt underbart! :) Kan inte tänka mig något annat!



Carolina & Calle har köpt lägenhet nu i veckan :D :D :D :D :D Jag är så glad för er skull!!


Linnea flyttar in i sin nya lägenhet, hoppas jag får komma o hälsa på snart :) <3


Marie & Christer har förlovat sig
Tina ska bli mamma

Galet.. Jag e verkligen glad för allas skull :)

Kan man bli gladare än denna låt?


Längtar tills måndag eftermiddag..

Då är min tenta över.. Jag lever just nu ett predikatlogiskt liv, allt jag tänker & ser framför mig är formler.. Jag håller på att bli galen!

Denna vecka har vi inte haft några föreläsningar.. så vi har varvat pluggandet med att åka till sthlm.. I tisdags åkte jag, Jonna, Henrik & Markus, mkt trevligt.. Vi har nu fått se hur det e på söder, Henrik guidade oss runt :)
Sen på kvällen blev det filmkväll hemma hos Markus, seven pounds, rätt så tragisk film, men sevärd.

Annars har jag nog mest pluggat tror jag.. Igår var vi ut på Värmlands, mkt kul :) mkt drinkar & dans :) Dock var jag lite trött imorse, har väl sovit kanske 3 timmar totalt eller nåt :)

klockan 15 var det dags för plugg igen, Jag, Sofia, Patrik & Linda begav oss tappert ut i regnet till Karin Boye biblioteket för att sitta frustrerade & trötta & kalla & bara bli mer förvirrade :)
Imorgon är sista pluggdagen.. Då blir det brunch & plugg.. då måste allt sitta..
Nu ska jag väl fortsätta med min predikatlogik, vad kan man annars göra en lördag-kväll liksom? :)