Uppsala by car

Har jag & Jonna varit på idag. Jag har nu visat henne det mesta man behöver se av Uppsala, Lundellska skolan, Ulleråker, Studenternas, sjukhuset, alla universitetsbyggnader.. Nästa vecka blir det högarna i Gamla Uppsala, sååå spännande :)

Sen har jag pluggat.. Nu har jag fått tillbaka min inspiration, det var på tiden! Tenta om 1 vecka.. inte så kul..

Imorgon har vi sittning på Kalmars :) Och jag har inte ens bestämt vad jag ska ha på mig.. Har inte orkat anstränga mig alls, har jag tappat fest-gnistan?

Nu ska jag nog sova.. Imorgon blir det träning med Maria & Rebecca på morgonen :) Can't wait!! Hoppas verkligen att min träningsinspiration kommer tillbaka nu.

Godnatt

Home to landet..

Har precis avnjutit en god middag bestående av Fläskkarré och potatisklyftor, med min kära lillebror.
Denna vecka är jag Lillebror(Marcus 19 år)/Kattvakt ute i lantliga Ärentuna.
Mamma och pappa är bortresta så jag ska hålla ställningarna här ute.
Så himla skönt att komma från stan ett litet tag.. Ta det lugnt.. Spela hög musik i högtalarna.. Lyssna på musik med Marcus är ju underbart, vi har så samma musik-smak.. Han förstår mig!

Tidigare idag hade jag en tråkig föreläsning om metodologik, jag sov 20 min av tiden förövrigt.. jag har börjat bli så himla trött igen.. Inte bra..

Sen blev det lunch på stan med Carolina.. Vi provade Kalas för första gången.. Kyckling med ris.. mmm..
tack för en mysig dejt :)

Sen åkte jag hem till Linnea för första gången, såå mysig lägenhet, hoppas det blir fler gånger :) Sen åkte vi och hämtade Marcus i skolan, och sen åkte vi hem till Ärentuna.. Vi satt och pratade om hur roliga våra kurser är just nu (not).. Sen skjutsade jag henne till jobbet..

Och nu ska jag nog kolla på fotbollen :)

kraaaam <3


Veckan i bilder..

PERSONALFEST MED ICA







STÄDSEXA PÅ SNERIKES, TEMA: BUMBIBJÖRNARNA







Bumbi-issa

ska snart iväg till Snerikes på städsexa :) Tidigare idag va jag o Astrid på Snerikes och städade garderoben, mkt trevligt! kladdiga garderobsbrickor, trasiga galgar, massa fattades.. Men nu är det ordning :)
Som tack för det har vi städsexa nu ikväll, tre rättersmiddag :) Med Tema: Bumbibjörnarna..
Jag är ju inte den som gillar att klä ut mig, men idag har jag slagit på stort och faktiskt ansträngt mig! Ska bli sjukt kul! Astrid är på väg hit nu, så ska jag försöka få henne lite utsmyckad också! :)

I lördags var det personalfest :) Mkt trevligt :) Lite tråkigt att man tappar bort varandra så lätt på Platina bara.. Bilder kommer inom en snar framtid :)

Ha en trevlig måndagskväll/natt :)

personalfest here i come..

Om 2 timmar börjar förfesten.. om 4 timmar bär det av till Saluhallen.. Där vi ska ha personalfest ikväll :)
Det blir nog min 9:onde personalfest med Ica, börjar ju bli veteran nu :) Ska bli jättekul o träffa alla underbara människor igen, ser ju inte alla så ofta längre :/

Nu ska jag gå o fixa håret :) Ha en trevlig helg allihopa och ha en underbar höstbal alla på Snerikes :)

Vintermys!

Jag har aldrig tyckt om vintern, men nu gör jag nog det :) Det e ju sååå mysigt att sitta uppkurad i soffan med sina vänner och dricka kaffe och äta massa goda bakverk :) Tända ljus.. Man ser snöflingorna sväva utanför fönstret.. Värme, lycka!

Igår kom fina Jonna hem till mig, så bakade vi chokladmuffins med hallon i, och kladdkaka... mmmm.. Sen bjöd vi in Nisse och Henrik på fika :)
Sen bar det av hem till Patrik, vi skulle ju se sista delen av Borta med Vinden :) Mkt bra, Mkt bra.. Det är ju så fint med den filmen att den inte har ett lyckligt slut.. Man vet inte hur det slutar..

Idag har vi varit på Ekonomikum och pluggat.. Har aldrig pluggat där förut, men det lär nog bli fler gånger, mkt närmre för alla att gå dit än till Engelska Parken..

Nu ska jag för första gången laga sprödbakad torskfilé (Tack Carolina för hjälpen!) sen så bär det av till Carolina & Calles nya lägenhet :) :)

Ha en trevlig helg!







Äntligen..

1. Så börjar jag känna mig bättre, pencillinet gör sitt jobb :)

2. Så har vi fått tillbaka våra tentor.. jag fick godkänt.. Känns helt ok, men jag hade ju gärna fått vg.. men det e bara att satsa på nästa tenta.

Blev lunch på Panini med Carolina efter skolan, mkt trevligt :)

Nu ska jag snart åka till Fyrishov och kolla innebandy med Nisse, Henrik & Patrik, tror jag det va.. Ska bli kul o se Storvreta spela.. va ett tag sen!

Imorgon blir det fortsättning på Borta med Vinden.. kan knappt bärga mig :)

Ha en trevlig kväll!

ny vecka.. lugn vecka?

Igår tänkte jag.. va skönt med ny vecka, förhoppningsvis bli frisk, ta det lugnt, va hemma, plugga.. se framemot personalfesten på lördag :)
men genast sätter det igång.. Det är Lindas (i min klass) födelsedag idag, och hon ska firas på Norrlands ikväll..
Ojj där sprack det löftet.. Jag har så svårt för att missa saker! Jag vet ju att dom kommer ha jättekul, så jag har gjort en kompromiss.. Jag går dit, är där ett tag, nykter och sen går jag hem när jag blir trött :)

Imorgon ska jag äta lunch med Carolina på stan :) Mkt trevligt.. Bara några dar kvar till deras flytt nu, helt sjukt :) Jag är lika nervös som dom typ :)

Nej nu ska jag väl vila lite så  jag orkar med kvällen.. När man får mjölksyra i benen av att cykla 100 meter, då är det illa!

sååå tråkigt att va sjuk..

Tog min hostmedicin för över en timma sen, varför verkar den inte?

Idag har varit en smått konstig dag..
Jag har blivit galen i konspirationer! Så Zeitgeist, den handlar om att bibeln, och att den inte behöver vara sann + att den tar upp 11/9 och lite mer om USA:s delaktighet i första och andra världskriget och Vietnamkriget. Klart sevärd!
Sen läste jag en artikel om Konspiration 58, som säger att Fotbolls-VM 1958 aldrig ägde rum i Sverige, utan i USA. Dom har några poänger, bilder och så.. men ja.. jag vet inte jag..
Men det är verkligen intressant!
Kan man verkligen lita på vår historieskrivning? Jag ska läsa på ännu mer :)

Sen blev det Idol.. Mina otroligt gulliga klasskamrater kom hem till mig med frukt & pepparkakor, visste precis vad jag behövde efter 10 timmars sängliggande :) och underhöll mig och mitt hostande ett litet tag.. Kollade på Borta med vinden gjorde vi också (eller halva)..
Äntligen åkte Rabih ut, han va ju inte bra :) Reza däremot, stencool!

Hatar att va sjuk! Hemma från jobbet idag, och imorgon.. Typiskt när man bara jobbar en gång i månaden typ :/

Men nu har jag ju någonting att göra iallafall.. Har en bok som heter "världens konspirationer" så det lär väl bli den imorgon.. Inte orkar man plugga härledningar och hypoteser då eller..

Pratade med min fina Carolina idag.. Jag är så glad och exalterad över er lägenhet! På fredag smäller det, och då får jag va med o hjälpa till :) :)
Och.. jag kommer alltid ha våran lördagskväll i minnet, lätt en av dom roligaste och härligaste kvällarna jag haft :) Love you!

LUGNET FÖRE STORMEN



SEN GICK DET UTFÖR :)








Vad är det för värld vi lever i?

Här är en film alla borde se.. Den heter Loose change, och handlar om 11 september. Var det verkligen en terroristdåd av talibaner, eller var det iscensatt av amerikanska regeringen? Efter att ha sett den här filmen börjar man ju undra!


ge mig inspiration...

Vet inte vad jag ska skriva om.. Just nu är jag trött, förkyld, orkeslös.. Skrev tenta i måndags, äntligen är den över! Nu är det vetenskapsteori, ohh yea.. logiken börjar sakta men säkert komma tillbaka..

Ska väl försöka bli bättre på att blogga snart.. om ett litet tag..