det lider mot valborg..

Och imorgon bitti är vi redo, frukost nere vid ån :) Sen får vi se hur dagen blir, vi tar den lite som den kommer tror jag.

Har jobbat idag till 16, sen blev det fika med Tina på skuttis, morotskaka, mkt gott :) & trevligt såklart också :)
Gick in o handlade lite mat till imorgon, sen blev det systemet, drack ett jättegott ekologiskt vin i helgen som Carolina hade med sig, jag har hittat det nu :) Chilcas heter det, vitt vin, 79:-, men klart värt priset!

Åkte hem, åt lite, sen gav jag mig iväg till ekeby på fotbollsträning.. Kände mig lite muppig när jag åkte genom studentstaden i fotbollskläder, var ju fullt av festliga studenter överallt!

Nu ligger jag o kollar på Girls of playboy mansion eller vad det heter, så sjukt löjlig, men ändå väldigt roande.

Ha en trevlig valborg!

Heja Maxi! :)

Idag var det dags för Ica Maxi FC att spela sin andra match, denna kväll blev Swedbank deras motståndare.. Hejarklacken var självklart på plats :)
Swedbank hade en kostymnisse till coach som stod ensam på andra sidan o skrek lite.
Men trots mitt & Maddes fina fotbollsnummer i halvlek, så förlorade vi med 1-2, vi hade ett ribbskott i sista minuten, väldigt surt!

Sen blev det iallafall te hemma hos mig, Madde, Maria, Marie & Emelie blev mina fina gäster :)
Nu har dom gått hem, och jag ska väl gå o lägga mig.. Börjar 10 imorgon, sen blir det ner på stan o förbereda inför valborg, sen fotbollsträning :)

Sov gott, och tack för en trevlig kväll tjejer!




visdomstand, cykel, uteservering

Dom tre magiska orden just nu!
Jag har denna vecka fått åka in akut till min tandläkare, har fått en inflammation i min visdomstand, ungefär lagom efter att jag kunde gå igen. Den känslan av hopplöshet går inte att beskriva, jag blev deprimerad! Fick dricka nutrilett-shake & trycka i mig tunnbröd, jippie!!

Nu efter en pencillinkur är den iallafall över. Nu väntar bara operation om 2 månader (!!!!????), då ska den bort, inget jag ser framemot direkt, och saken har absolut inte blivit bättre, när folk har skrämt upp mig hela veckan. Plötsligt så har alla opererat bort sin visdomstand.

Cyklat har jag gjort hela veckan, och eftersom att jag inte kunnat träna pga pencillinet, så har detta blivit min enda motions-träning denna vecka. jag har mkt att ta igen på fotbollen.

Och igår blev det årets första uteservering :) Jag, Carolina, Calle, Mathias & Frida satt först ute vid gamla santorini vid ån, riktigt mysigt. sen blev det bj, väldigt nära & bra :)
Vi hade riktigt kul :) Musiken & stämningen var på topp! Sen blev det fyllekäk på Max som vanligt, tack underbara människor för denna helg :)

Kom precis hem nu från stan, har varit på bio med Maria, vi såg Män som hatar kvinnor. Jag hade ju väldigt höga förväntningar eftersom jag älskar böckerna. Det är ju väldigt svårt att göra film av en sån invecklad bok, som skildrar så mkt på en gång, men jag måste säga att dom har lyckats bra, men självklart saknade man vissa saker som dom inte haade tagit med alls.

Nu blir det sängen, godnatt!

Fotboll gör ont.

Ok att fotboll är livet, men det gör väldigt ont också! Det har jag och mina jobb-kollegor fått erfara idag.. Ja blev rätt så uttittad när jag kom till jobbet haltandes, med ett ben som när som helst vikte sig så man nästan ramlade ihop.
Jag klarade av 2 timmar ståendes i förbuktiken, sen gav både min kropp & mitt psyke upp, så jag fick åka hem.

Vad hände då? Jo igår på träningen så kom jag med rätt så hög fart mot bollen, sen tvärnitade jag och landade med mitt vänstra ben spikrakt nedåt, och då sträckte det i hela benet. Jag fortsatte köra efter det, när man har sån hög puls känner man inte smärtan, men i morse när jag skulle resa mig ur sängen så var det inte lika kul.
Kan liksom inte räta ut benet ordentligt, tror att det kan va knät som är boven, så ska linda lite imorgon.

Så jag har legat i soffan hela eftermiddan, kollat på tv, slösurfat, och faktiskt lagat mat också, Ugnsstekt potatis med Chili&Paprika kyckling i salsasås, riktigt gott :)

Imorgon blir det ansiktsbehandling på Spa med Maria, sen lunch. Sen ska vi hem till Madde på middag, hoppas på att det blir fint väder så att vi kan grilla :)

Sov gott!

Fotboll e livet :)

har tränat ikväll, va riktigt kul faktiskt, kändes som att min nervositet släppte.. hur skönt som helst! Nu har jag inget att förlora, bara att köra på! Träning imorgon också :) jag längtar.

annars har dagen varit bra, blev ju väckt av snälla tinas ljuva stämma kl. 8.17.
upp o hoppa blev det, åt frukost & cyklade till jobbet en timma tidigare..

nee nu orkar jag inte skriva mer, somnar snart..


Run Issa, Run

Jag är lite förvånad över mig själv, i morse gick jag upp 8.30, tog samma löparrunda som igår, ca 20 min, sen lite styrketräning på det, sen frukost.. jag känner mig som en ny människa :)
Sen cyklade jag till jobbet, så smidigt :)
Jobbade till 20 idag, sen åkte jag hem o Maria kom över på en kopp te & jordgubbar *gott*
Nu vet jag inte vad jag ska göra, känner mig rätt så pigg, men saken e den att imorgon kl.7 börjar dom renovera ett badrum på våningen över, inte så kul att inte ha sovit nåt då.. Så det blir nog sängen faktiskt..

Imorgon blir det jobb mellan 12-19, sen blir det fotbollsträning :)

Sov gott!


Äntligen!!

Det började för ungefär en månad sen.. jag stod komiskt nog i tidningsrummet på jobbet o plockade lite, när jag hör en låt i högtalaren som jag bara blir helt fast för.. Jag stod o bara lyssnade, ville inte att den skulle försvinna.. försökte memorera några fraser, men glömde dom lika snabbt.. kom hem & sökte runt lite på dom få ord jag hade memorerat, inget resultat.. blev så ledsen..
Andra gången jag hör denna underbara låt är på C&A i Berlin, ett klädvaruhus.. Vad gör man?
Idag står jag och byter om innan jobbet i omklädningsrummet, gissa vilken låt som går i högtalaren.. väldigt svagt, jag tokig som jag är springer till närmsta högtalare och bara lyssnar, lyckas denna gång memorera två hela fraser.. Hittade den nu när jag sökte :) :)

Den heter Make you feel my love, med Adele.. Måste höras..
Lyssna här

nej nu får det bli positiva tankar.

Nu måste jag sluta tänka på & göra sånt som får mig att må dåligt, nu ska jag bara fokusera på saker som får mig att må bra.. Det dåliga ska uteslutas, det är inte värt att gå runt & må dåligt när man kan undvika det.

Denna dag e jag rätt så nöjd med, hela helgen faktiskt..
I fredags var det dricka hemma hos Mathias, med Robin, Grannen, Emelie & Linnea.. det blev många skratt där ett tag :)
Igår var det heldag hemma hos Mamma & Pappa med påsklunch, påskmiddag & påskägg, kan man bli mer bortskämd? :) sov över där, och fick skjuts hem i morse, det första jag gjorde var att gå ner till tvättstugan o slänga in lite tvätt, sen har jag dammsugit, gjort rent kaklet i köket, rensat kläder, städat köket, varit ute o sprungit, kört massa styrkeövningar, lagat matlådor, snart ska jag bädda om sängen o fixa där.. Vet inte var min energi kommer från idag :)

Imorgon blir det jobb kl.12, men innan dess blir det nog att ut o springa.. ska bli en vana nu.. behöver verkligen bättre kondis! & man kan ju inte klaga på vädret direkt.. :)

vissa saker försvinner aldrig, hur mkt man än önskar..

Vet inte vad jag ska säga.. sitter nästan o skakar.. det far massa tankar runt i mitt huvud, som jag har försökt att förtränga så länge, och gud vad jag är lycklig vissa dagar då det inte får mig att vilja försvinna..
Men så ibland så blir man påmind, och det känns som att man startar på ruta ett igen, alla steg man har tagit för att försöka gå vidare bara försvinner..
Jag vet att det påverkar vissa i min omgivning, men jag kan verkligen inte, det skär i hjärtat när jag tänker på det..

<3

I want to wake up with the rain
Falling on a tin roof
While I'm safe there in your arms
So all I ask is for you
To come away with me in the night
Come away with me

Jag älskar min lägenhet!

Just nu känner jag bara lycka, har varit hemma hela kvällen, städat, sorterat, slängt! har fått 5 banankartonger uppackade, känns bra :) dessutom har jag lagat 4 matlådor (Chiliconcarne med ris & haricot verts, mmm)
Man borde verkligen vara hemma oftare, satte på spotify & har spelat musik hela kvällen, helt underbart :) Brukar inte lyssna på musik så ofta när jag e hemma, blir mest på mp3:n.
Ligger just nu i soffan & bara njuter, ingen tv som stör..

Idag blev det även som utlovat träning med Maria & Emma, vi körde axlar & mage.. det va roligt, men jag måste verkligen öva på min kordination, min högra arm bara svänger ut när jag ska göra övningar, Emma & Maria fick hålla fast mig :)
Sen blev det solning, vilket kanske inte var det bästa efter träningen, vet inte om det var att jag va varm innan, men jag har just nu typ vattkoppor på magen.. alltid lika kul..

Sen blev det hem & duscha, och ner på stan igen för lunch & glass med Carolina :) Calle kom o joinade oss ett litet tag också :)

Imorgon hoppas jag min duktiga trend håller i sig, för då e det nämligen dags att plugga, naturkunskapen ska bli klar i morgon hade jag tänkt, för nu börjar religionskunskapen.

Sov gott!
<3

Gå, Gå, Gå

Nu har jag bestämt mig, jag ska inte köpa någon cykel denna månad. För det första har jag inte råd, för det andra så kan jag ju faktiskt gå till jobbet, gick fram & tillbaka till jobbet idag, har gått 3 gånger innan den här veckan också... Jag älskar att gå!
& Kan jag gå en söndag eftermiddag efter gårdagens bravader, så borde jag ju fixa det :)
Väldigt roligt hemma hos Emelie igår :), Hon fick massa rosa presenter, hon blev så glad :)
Och vi fick plats, trodde jag inte.. Sen drog vi ner till Gillet, satt där ett tag.. sen blev jag o mathias danssugna så vi gick till bj, där carolina & calle redan va igång :)

runt 2.30 blev det hemgång, taxi med niclas, abbe & baki, världens roligaste taxichaufför alltså, han sjöng, skrek & tutade på folk på gatan, helt galen :)

kommer hem, rätt så snurrig i huvet, baksmällan börjar leta rätt på mitt huvud, då har ju självklart min kära granne på övervåningen efterfest.. mkt passande! till slut så slocknade jag iaf, vaknade runt 10, då vaknade mamma som hade sovit över. sen gick det inte att somna om.. Jag känner mig ändå helt ok.. lite segt, men det kunde varit värre..

Imorgon e jag ledig :) :) Första lediga dan på 13 dagar, då var det väl dags antar jag :)
Men ingen vila här inte, 9.15 blir det gym med Maria & Emma..

sov gott!


Då vet man..


Vem har tagit min cykel???

När man nu har bestämt sig för att börja cykla till jobbet, då är det nån som ska va elak & sno den ifrån mig, blir så sjukt irriterad!! den stod i ett cykelställ rätt så nära mitt hus, låst, lämnade den där i måndags, idag när jag skulle hämta den efter jobbet var den borta.. Vem är så elak???

Efter min ilska hade lagt sig var det bara att ladda om inför träningen, min andra träning med uif. Gick betydligt bättre denna träning, hade mer ork, var ju jätteförkyld förra veckan..
Nu är det bara papper som ska skrivas på så e jag en uif:are snart :) Har redan fått en overall :)
Ser framemot våren då jag kommer kunna vara med mkt mer på träningarna än vad jag kan nu.

Imorgon blir det förhoppningsvis lite träning med maria om hon inte har allt för ont, sen lunch på det :)
Sen jobb & sen åka hem till mamma & pappa o vila upp mig lite, var längesen jag var där nu.
Har jobbat så mkt nu så jag vet knappt vilken dag det är.. ska bli skönt att va ledig på måndag iaf :)