...

What is love but the strangest of feelings?
A sin you swallow for the rest of your life?
You've been looking for someone to believe in
To love you until your eyes run dry..

..How do you love with a fate full of rust?
How do you turn what the savage tame?
You've been looking for someone you can trust
To love you, again and again

How do you love in a house without feelings?
How do you turn what the savage tame?
I've been looking for someone to believe in
Love me, again and again..

Underbar låt..
Lyssna

Börjar mitt nya liv nu?

Är det dags för ett nytt kapitel nu? Är det dags att lämna det gamla?
Jag tror det..


Har inte orkat..

skriva här sen jag kom hem i tisdags.. varit så himla trött den här veckan.. mkt på jobbet, mkt med min naturkunskap som jag håller på o läser upp, räkningar, deklarationer, abbonemang.. you name it, har nog varit med om det mesta den här veckan!

Men nu känns det lugnt igen, räkningarna betalda, deklarationen inskickad, naturkunskapen nästan klar..
Fest imorgon, ser framemot det :)
Blir bowling med viktor & jimmy o gänget.. på onsdag far dom iväg till magaluf i 5 månader, jag avundas dom! inte magaluf kanske, men bara att dom vågar lämna jobbet för nånting annat, reser bort sådär bara.. tänk om man kunde göra det..

Måste iallafall säga att Berlin var underbart, ÅK DIT! Laddar upp lite bilder nån annan dag så ni får se hur vackert det är :)

Sov gott!

imorgon var det då dags för äventyret :)

Imorgon kväll bär det av, då ska jag & Linnea göra Berlin osäkert.. Känns verkligen så himla roligt att vi får göra det här tillsammans :)

Så idag och imorgon blir det till att ta lite farväl av alla, ok.. vi kommer hem på måndag, men ändå! :)
Idag blev det stan med Carolina & Calle, sen mötte vi upp Maria & så blev det fika :)
Hittade äntligen något för mitt presentkort på Gina, en blå klänning & en rosa tubtopp, 200:- tillsammans, det kallar jag ett kap! :)

Sen gick jag hem till viktor o hämtade min skrivare, han fixade lite filmer till mig också, mat fick jag också, väldigt snällt! :)

Det är väl dags att gå o lägga sig nu, en lång dag imorgon väntar :)

<3

så mkt minnen..

Sitter o kollar på gamla bilder från "ungdomstiden".. ojj börjar nästan gråta.. så himla mkt man har upplevt.. varje bild berättar något.. jag är så himla tacksam att jag har mina vänner, vad vore jag utan dom?

Ingrid var min bästa vän i gymnasiet, vi gjorde inte mkt utan varandra.. jag saknar henne oerhört mkt <3


men helgen har varit väldigt trevlig!

i lördags blev det party hemma hos Jenny i Morgongåva :) Haha jag har nog aldrig skrattat så mkt :) Mitt första sex-party är alltså avklarat, jag hoppas på fler! Det finns ju så himla många olika grejer!! Helt sjukt :) Man satt o häpnade hela tiden, den ena leksaken överträffade den andra.. Det blev en liten beställning iaf ;)

sen blev det mys hemma hos Tina, med Maria & Madde.. väldigt trevligt :) Vi borde hitta på saker tillsammans oftare :) kollade på slutet av melodifestivalen, ojj vad det va spännande!
Trodde ju att Måns va klar där, men icke.. Jag är bara glad att inte Ugglas vann.. Tycker faktiskt att La Voix var helt ok, den kan nog komma långt i Moskva! :) Sen så älskar jag ju opera också :)

Runt midnatt blev det hemgång, skjutsade hem maria & madde, sen hämtade jag upp mamma på stan, hon hade varit på katalin, så jag fick va lite fylletaxi :)

Idag e jag ledig, ska försöka vila upp mig, samtidigt som jag ska plugga både naturkunskap & seminariefrågor, får se hur det går.. nu börjar mitt plugghelvete! ska läsa naturkunskap a på 3 veckor, jag ber till gud om han finns att detta kommer gå bra!

Då var det väl dags att sätta igång, var ska man börja??


Skickar en liten hälsning till underbara Carolina som ska jobba ikväll :) det kommer gå jäääättebra!!

detta har jag inte tid med!!

har blivit förkyld, väldigt passande 1 dag innan fotbollen, och 2 dar innan Berlin, Jag är så ledsen!! :(
Det kliar i halsen o öronen, blir tokig!!!!

Nu är det helg..

& jag jobbar, som vanligt :) Men imorgon blir det partaj hemma hos Jenny, ska bli jättekul :)

Gårdagen blev mkt trevlig :) Började kl.11.30 på Nautilus.. Jag & Maria sätter & på varsin cykel & kör stenhårt i 45 min, jag är nästan lite stolt :)

Kvällen spenderades med Carolina & Maria hemma hos Maria, mkt trevligt, åt tacos, så gott!

Idag blev det lunch med Bella & Linnea på unico, va längesen vi alla sågs så det va på tiden :)
åt kycklingspett med bakad potatis & tzatsiki, mycket gott!
Sen blev det jobb mellan 15-21..

Nu ligger jag i soffan (som vanligt när jag kommer hem), har ätit lite popcorn, kunde inte låta bli.. Börjar 8 imorgon så jag ska väl gå o lägga mig snart..

Trevlig helg!

Inga mer wienerbröd nu, sorry..

Nu får det faktiskt vara nog med wienerbröd på rasten.. Jag e ledsen Tina, vi kanske kan dra ner det till en gång i veckan iallafall? Så tröttnar vi inte :) Vi kan ta nån god frukt, eller en kopp te :)

Gårdagens utgång på Snerikes blev lyckad, om man kan kalla den så.. Vi tog 2 glas vin, satt & pratade om vår resa till Berlin (bara en vecka kvar nu!!) sen gick vi & dansade lite, sen blev vi besvikna på den dåliga musiken, och gick hem runt 23.45.. Lagom helt enkelt, jag & Linnea var riktigt nöjda faktiskt :)

På väg hem köpte jag med mig kebab (första kebaben på över en månad).. ojj va gott det va.. låg här i min underbara soffa & åt kebab o kollade på Medium kl.01 i natt.. sen somnade jag, och vaknade upp runt 02.. då var det bara att slänga sig i sängen... lite segt imorse, men efter frukost var jag pigg igen..

Efter jobbet blev det storhandling av mat.. det blev dock bara 300:-.. Kändes riktigt skönt!
Åkte hem, gjorde i ordning blodpudding med vitkål & lingonsylt..mmmmm.. va gott det va :)
Sen bar det av till gymet med Maria & Emma :) Jag & Emma körde axlar, bröst & mage, Maria körde kondition.. Var riktigt roligt! Man känner verkligen att träning med lösa vikter ger mkt mer än maskiner!

Nu har jag precis ätit en kiwi & lite grynblandning.. bra återhämtning..

nu blir det nog sängen.. ska bli den första kvällen jag går o lägger mig innan 23, härligt.. För i morgon bitti är det nya tag!
Gym med Maria på förmiddan, sen får vi se hur dagen blir, förhoppningsvis mys med Carolina & Maria :)

Godnatt!

Ett nytt liv väntar..

Nu är det dags för lite förändring!!
Jag har nu kommit fram till att jag inte får äta färdigmat på jobbet, nu är det bara matlåda som gäller + att jag inte ska ta bussen så ofta längre, helst cykla eller gå.. På detta kommer jag spara ca. 1000:- i månaden.. helt sjuk siffra!! man tror inte att det blir så mkt när man skriver upp mat på jobbet, men det rinner ju iväg!

Imorgon är det kanske även dags för en annan stor förändring, jag o några i mitt gamla lag (som nu har lagts ner tyvärr), ska gå o kolla på ett lag här i stan.. vi får väl se hur det går..

Min dag har iallafall varit mkt trevlig :)
Blev först abs-pass & stepmaskin på nautilus, sen lunch med underbara carolina på cupido :)
sen gick vi o tittade lite, köpte ett par stövlar på new yorker för 189:-, trodde inte det va sant när jag kollade prislappen, hoppas dom håller :)

Sen bar det av till jobbet, för kvällspass, gick ändå rätt så fort idag tycker jag.. :) hann med den tidiga bussen hem också, så jag e glad :)

imorgon blir det jobb fram till 19, sen blir det Snerikes med Linnea :) Ska bli kul!

Sov gott!


En apelsin i betalning kanske?

haha.. alltså ibland är verkligen killar helt knäppa.. har ni någonsin hört denna raggningsreplik?

"Om du får en apelsin av mig, vill du ha sex med mig då? Jag är nog inte så bra, men jag lovar att jag har ett stort paket"
(Birger Jarl, Lördagen den 7/3 ca 02.00)

Sen när han blev grovt dissad försökte han med att hans kompisar också var välutrustade.. so what?

Kvällen började bra, jag och carolina avnjöt en väldigt god middag, grillad kyckling med potatis, broccoli, lök & majs.. mmm..
Sen hade Carolina med sig en liten överraskning, ett par 9 cm klackskor till mig :) blev så glad, ett stort plus för att dom va lila!

Sen kom Calle, taggad som vanligt :)

Vi gjorde i ordning oss, sen blev det bussen ut till Sävja, där Frida hade förfest, mkt trevligt :)
Roligt att träffa nya människor :)

Sen bar det av till bj, där modevisning väntade.. vi hann iofs bara se 5 min av den, men det vi såg va bra :)
Sen var det dags för oss att entra dansgolvet, haha, det va nog längesen jag hade så kul på dansgolvet! Vi var helt galna! Vi började dansa med helt främmande människor, hoppade runt och hade oss.. riktigt roligt!
Men när infinity kom var carolina borta :( gick o letade, men hittade bara en väldigt energisk calle på högtalaren, så det va bara att hoppa upp o joina, haha.. sjukt kul..
Runt 1.30 så hade jag väldigt ont i fötterna, och väldigt passande stod Calle & Jonas i baren & skulle shotta.. jag hakade på där, och jag säger det.. börja inte shotta 1 timma innan du ska gå hem! inte bra :)

blev en promenix hem sen, och det har nog aldrig varit så skönt att somna in :)

Nu e jag vaken, ätit frukost, kommit igång.. nu blir det dusch, och sen börjar jag jobba kl.15..

Ha en bra dag allihopa! <3

mkt händer just nu som jag inte har kontroll över..

Var på möte med mitt fotbollslag idag, det kändes jättejobbigt.. vi har inte tillräckligt med spelare som det ser ut nu,  och om det inte tillkommer spelare så har vi inget lag det här året.. det betyder att vi flyttas ner till lägsta divisionen, vilket inte alls känns kul.. Jag har spelat fotboll i 17 år nu, nästan hela mitt liv, och det här känns helt overkligt! Jag hoppas verkligen att det här går att lösa! Jag vill inte spela nån annanstans, att byta lag efter 17 år är inte det roligaste direkt. dom jag spelar med nu har jag spelat med så länge, det blir inte samma sak med ett annat lag =/

Man kommer ibland till en punkt när man inte orkar mer.. När man bara vill lämna allting bakom sig och börja om på nytt..

<3 kärlek <3 till mina underbara vänner



och så var det helg snart igen :)

iallafall i min & carolinas värld :) Folk undrar varför vi festar varje helg, men vadådå? man måste väl ta vara på livet, och just nu så tycker jag att det är oerhört roligt att festa, så det tänker jag fortsätta med :)
Sen kan folk kalla en desperat eller olycklig eller vad som helst, jag vet vad jag känner iallafall, och att festa med sina nära o kära slår allt :) Jag o Carolina på soffan är en återkommande tradition som vi tänkte försöka hålla fast vid :)

va på studievägledarbesök idag innan jobbet, det va ju en liten chock om man säger så.. jag måste läsa upp 250 p för att få slutbetyg, det ska jag nu göra under våren, så om jag blir no life så vet ni varför.

sen blev det gymet för att försöka få bort dessa stressade tankar, gick bra.. jag måste säga att jag e lite orolig över mitt psyke när det gäller träning.. jag är en människa som alltid måste ta ut mig till max, annars e det inte lönt.. Idag hade jag ett 40-årig kvinna bredvid mig på maskinerna, och hon körde på högre level än mig, det gick ju inte!! så sista minuterna ökade jag leveln till max, bara för att komma ifatt henne.. Är jag knäpp? jag jämför mig inte med andra, men när jag ser andra som kör hårdare än mig själv, så måste jag bara öka.

nee nu e det för sent, en ny dag väntar! godnatt

En kreativ dag :)

Nu går dagen mot sitt slut, och jag måste säga att jag har hunnit med mkt under dagen.. Sov hos mamma & pappa i natt så det blev buss från storvreta i morse hem till tvätten. Tvättade till runt 12, sen gick jag ner på stan o träffade en shoppingsugen Carolina :) Hon inhandlade byxor, tröjor o lite allt möjligt. Jag hittade en skjort-klänning på New Yorker & en t-shirt på Monki. Är rätt så nöjd, kände inget direkt shoppingsug, letade men hittade inget som jag verkligen ville ha.. Men det är ju iofs bara bra för min ekonomi :)

Sen runt 15 blev det gym med Maria, vi körde armar & mage idag.. Blev dock lite trött på människor som tar plats & bara segar.. Det sitter en man på en av bänkarna & kör med hantlar, men han gör typ 5 snabba & sen vilar han i 5 min, och sitter & pratar med andra, medan 5 pers står & väntar på plats.. Vissa människor tror verkligen att dom äger gymet!
En kille tog en tyngd som låg på golvet, då kom en annan kille o sa till att det var "hans", han hade bara tagit en paus, men att den andra killen gärna fick "låna" den lite snabbt.. hallå?? Han hade inte synts till på minst 10 min..

Efter våra armar hade dött, mötte jag upp Carolina igen, som hade hållt sig kvar nere på stan under tiden :) Vi gick & åt taco-tallrik på Unico, sen gick vi o tittade lite till.. Hittade dock ingenting, men det va väl bara bra som sagt :)

Runt 19 drog vi oss hem till mig, sen kom Calle från jobbet, så nu har vi suttit & druckit te & ätit popcorn, kollat på cityakuten.. nu har dom dragit sig hemåt, & jag sitter här o halvsover..

Imorgon har jag bokat tid hos en studievägledare, ska kolla vad jag har för möjligheter i framtiden, spännande!
Det är väl dags för lite förändring nu hoppas jag :)

Vill tacka mina underbara vänner för denna mycket trevliga dag :) --<-@

Ny vecka, nya möjligheter!

Jag älskar verkligen måndagar.. även fast helgen är över och det tar lite tid till nästa, så får jag sån energi på måndagar, just nu går min energi åt till att tvätta :) sen blir det stan med carolina, och sedan träning med maria..

vill tacka alla för en väldigt rolig helg :) blev inte riktigt som planerat, men roligt ändå :)

ha en bra dag! :)