Nu börjar det..

Min första dag i skolan idag :)
Det har faktiskt gått över förväntningarna! Mkt trevliga människor :) Vi var ett gäng från klassen som va på V-dala nu efter föreläsningen, kul o träffa nya människor. Imorgon blir det mat & förfest hos två killar i klassen, sen blir det Snerikes :)

Tidigare idag blev det lägenhetsvisning med Carolina & Calle.. dom hade hittat en jättefin lägenhet i Fålhagen.. Tyvärr förlorade dom budgivningen =( men det kommer fler lägenheter!

Helgen bara flög förbi.. Den planerade utgången i lördags, blev istället sänggång för mig redan på förfesten.. Pinsamt & tråkigt.. Men som taxi-chaffisen sa i taxin hem, jag hade ju iaf sparat lite pengar! Det hade han ju rätt i :)

Nu ska jag sova, imorgon blir det föreläsning kl.10.. sen får vi se hur sen kvällen blir :)

Godnatt!

Varför ska man bli så sentimental?!

Idag började jag gråta på jobbet.. haha.. Jag ska liksom inte sluta jobba, jag ska ju bara gå ner i tid, kommer jobba var tredje helg istället för heltid. Visst är det en stor omställning, men jag blev nog lite väl blödig där ett tag.. Men alltså.. 5 år, 5 år med dessa underbara & mindre underbara människor runt omkring en.. *skvätt*
Men nu ser jag framåt!! En nystart, nu kan inget stoppa mig!

Förutom en ond fot, gjorde illa mig på träningen igår, så nu haltar jag lite halvt. Hoppas verkligen att det går över till matchen på lördag.

Nu har den intensiva träningen tagit fart också, nu finns det inga men eller jag orkar inte..
Nu blir det träning 5 ggr i veckan. 2 fotbollsträningar, 1 fotbollsmatch och 2 styrkepass.. Sen 60 minuter promenad varje dag också, för att göra det ännu mer effektivt.. Den här veckan när jag har kört såhär så har det verkligen känts bra! jag känner sån energi :)

Imorgon är det introduktionsdag på Universitetshuset.. wow.. Jag och Elin ska dit o titta lite..

Ha en bra helg!
Själv e jag leeeeedig :) :) FEEEEEEEEEEEEEEEEEST

Och så kom solen!

När jag precis har plockat ihop alla sommarkläder, och packat upp alla höstkläder från förrådet :)
Måste säga att jag längtar lite till hösten! Ta på sig kofta & stövlar & strumpbyxor & kappa.. :)
Igår fick jag ett litet mindre ryck när jag va nere på stan.. Jag har inte haft något shoppingsug på väldigt länge, men igår från ingenstans så bara kom det..
Först var jag på gymet & körde stenhård styrka.. det känns i kroppen idag :)
Sen blev det lunch på Villa Romana med min moster, mkt trevligt.
Sen satt Carolina & Calle på Årummet & åt lunch så jag tog en sväng förbi där också.
Sen kom shoppingsuget.. Ville ha något nytt till hösten, och skolstarten.. Så jag tog en sväng..
Är väldigt nöjd med dessa två köp :)





Idag har jag hunnit med en powerwalk på morgonen innan frukost, jag har nu skaffat mig tyngder som man kan sätta på antingen handlederna eller smalbenen när man motionerar, som en extra träning. Verkligen jätte rekommenderat! jag har gått med stavar  förut, med dom gär tyngderna blir det samma sak.

Nu ska jag göra mig iordning för dagens äventyr, ska ner på stan & träffa min moster Ulrika från Sthlm & min lilla kusin Ella :) Ska bli trevligt :) Sen ska jag träffa Carolina & Erik innan jag börjar jobba kl.15.. Kul kul.. Sista helgen på maxi nu innan jag börjar plugga.. Skönt lr?

Ha en bra dag!


Rainy days..

Och jag jobbar.. :) bävar för att sluta, behöva sätta mig på cykeln och försöka ta mig hem. Idag gjorde jag dock en investering, trodde jag ja.. Köpte en Regn-poncho på jobbet, one size stod det. kan ju inte va såå stor tänkte jag.. Jag skulle kunna bo i den! Dessutom så flög den åt alla håll när jag cyklade, så jag skulle nog ha klarat mig bra utan också.

Idag har jag fått mitt schema :) :)
Börjar på måndag om 1 ½ vecka, ska bli sååå kul :) :)
Nu har jag fyllt i hela schemat i min kalender, och känner mig väldigt organiserad. Dom flesta föreläsningarna på första kursen kommer att va på ekonomikum, så det e ju nära & bra :) 50 meter kanske, kan ju inte bli bättre!

Nu ska jag väl ta o sova lite, först jobb, sen match imorgon kväll :)

Sov gott!

& tack Carolina för en väldigt trevlig start på min annars rätt så tråkiga dag :)




En skön helg

Helgen började i lördags med jobb till 15, sen åkte jag ner på stan & träffade Bella, Henke & underbart söta Alicia :) i Stadsparken. Dock så va hon lite trött, hon ville verkligen inte öppna ögonen :)



Sen åkte jag hem till mormor & städade lite, och sen åkte jag över till Maria & kollade in nya lägenheten :) Ni kommer få sååå fint :) Maria behövde komma bort lite så vi åkte hem till mig & kollade på film, Hotell Rwanda.. Verkligen hemsk film, men väl värd att se!

Upp och hoppa var det sen kl.6 på söndag morgon, cyklade väldigt långsamt till jobbet.. natten var väldigt konstig.. först kunde jag knappt somna, sen drömde jag massa saker, sen ringde carolina :) som utlovat & berättade om kvällens festligheter, sen var det för varmt, och sen vaknade jag innan väckarklockan ringde.. Jag var inte pigg på söndag morgon om man säger så..

Jobbade till 15, och sen var det fotbollsmatch, mot Knivsta.. Vi vann med 5-3, jag gjorde en assist :) Annars så spelade jag inte så bra.. Blev jättearg på mig själv, och då gick det bara sämre.. Jag ska skärpa mig.. Måste få bättre självförtroende, och våga mer.

Mamma & pappa kom o kollade också, dock så kom dom precis när jag gick av, så dom fick inte se mig spela, kanske bara va bra det :)

Sen åkte jag med dom hem & åt middag, träffade mina underbara katter :)


Sov över där, och idag åkte vi hem till mig & fixade min trasiga dusch, vi har vart o köpt en ny blandare, 1000:- sådär bara.. jättekul!
Sen gick jag o mamma o fikade hos mormor, och tog en tur ner på stan :)

Nu ska jag åka på fotbollsträning, Ha en trevlig kväll!


Vad vore man utan sin familj <3

Jag var på U2 med min familj, och jag känner mig verkligen så himla glad att vi hittar på saker tillsammans fortfarande, trots att jag inte bor hemma längre, så ses vi iallafall en gång i veckan, och det är verkligen jättekul.
Jag tror att jag uppskattar det mer nu när jag inte bor hemma.. Vi har ingenting att bråka om längre ju :)


<3

Sommar & Sol

Nu är det väl verkligen sommar igen :) helt underbart! Varma dagar & framförallt varma nätter.. Det fick vi erfara igår.  Efter fotbollen åkte jag ner på stan & träffade calle & carolina på Årummet för lite mat & fika, myysigt :) sen gick vi till ågatan 11 bredvid & tog en irish coffee..mmm..
Sen stängde dom så då gick vi hem till min mormors lägenhet & satt på balkongen och drack rödvin & åt pringles, kan livet bli mkt bättre?

Idag började dagen bra med att jag och carolina tog en tripp till Länna.. Låg och solade & åt sallad :) Inge bad dock, men det va blött i gräset :)
Sen på väg hem öste regnet ner så vi var glada att vi satt i bilen då. sen åkte jag till jobbet, och kom hem nyss..
Ska jobba heela helgen, såå tråkigt, när det ska bli så fint väder.. men vad ska man göra..
Är ledig på måndag, så då tänkte vi åka & bada igen :)

Ha en trevlig helg allihopa! Mig ser ni med ett stort leende på Ica Maxi :)


<3

lite dåligt med skrivandet den sista tiden..

Jag tror det beror på att jag inte har datorn i soffan längre, då låg man ju med datorn i knät..
Nu har jag skaffat mig ett skrivbord.. måste ju ha det nu när jag ska börja plugga.. Så nu har jag sagt till mig själv att ska jag anväda datorn så måste jag sitta vid skrivbordet.. Mkt bra! Tänk va mkt annat man får gjort!

1. Jag har blivit pedant. Jag går och städar i pauserna när jag kollar på tv (misstänker att många blir väldigt förvånade nu, men JA! det är sant, Isabelle har blivit manisk när det gäller städning) för 5 minuter sen skrubbade jag rent hela mitt badrum, kl.22.30 en måndags-kväll, det e väl inge konstigt med det? :)

2. Jag läser hellre en bok, än sitter framför datorn innan jag går och lägger mig.

Vi får väl se hur länge detta håller i sig, men det känns bra nu iaf :)

Helgen har varit trevlig, i fredags var jag med familjen & såg U2 på Ullevi, underbart!
Snow Patrol var förband, riktigt bra dom också!

I lördags var det kräftskiva hemma hos Jossan i Fålhagen, med kräfthattar och hela kalaset, det va trevligt, dock var det nyktert hela kvällen, hade fotbollsmatch i söndags, så då blir det ingen alkohol :)

Matchen gick bra, vi vann med 4-0 mot Rådmansö, var sååå nära att göra mål, lite surt, men kul att vi vann :)

Nu ska jag gå o lägga mig o läsa min bok innan jag somnar in, just nu är det Fjodor Dostojevskij - Brott & Straff.
Jag har en lista över dom 200 mest sålda böckerna genom tiderna, tänkte försöka mig på den. Nästa blir nog Karin Boye - Kallocain.

Imorgon blir det jobb till 15, sen blir det Snerikes med Maria, Sanna, Martina, Niklas, Annika & kanske Isabel.. Ska bli trevligt :) Hoppas att vi får rätt mat den här gången bara!

Godnatt!


Stand up to ROCKSTARS.. U2 Ullevi 31/7.. En magisk upplevelse!