vad ska man ha på sig?

Nu kommer den där onödiga oron svävandes över en.. vad ska man ha på sig imorgon? Hela veckan har jag tänkt att jag ska ha på mig ett visst plagg, men nu lagom till helgen så måste man ju självklart få panik över detta.. vill ju att allt ska va perfekt :) Men carolina kommer ju hem till mig redan runt 15 imorgon, så det ska nog gå bra :) god mat ska vi äta också :) fick veta att mickis hänger på oss också, ska bli kul o träffa henne, va ju så längesen sist.. Sen kommer Maria också.. Jag känner på mig att det kommer bli en riktigt härlig kväll :)

Nej nu ska man väl sova kanske, ska väl va lite utvilad till imorgon, börjar ju kl. 7..


--Sänder en väldigt glad tanke till en väldigt speciell människa i mitt liv, som nu ska ta ett ytterligare steg i livet :)
Jag är så glad för din skull!!

Detta är lycka..


haha idag är jag riktigt nöjd..

lyckades precis med en sak jag tänkt på väldigt länge.. Känner mig väldigt nöjd.. :)

Idag blev det lunch på Sthlms med Linnea, avnjöt en väldigt god kycklingsallad.. Nu är inte Berlin långt borta.. bara 3 veckor :)
Lämnade av Linnea på Ekonomikum, för att sedan gå hela 100 m hem (skulle ju va sjysst o plugga på ekonomikum).. fick ett ryck & började städa hela lägenheten, kände mig riktigt nöjd efteråt.. Sen bar det iväg till Gamla Uppsala, jag hade möte med min seminariegrupp.. gick oväntat bra, med tanke på att jag började läsa idag.. Man tror att man ska hinna med så mkt, men jag har verkligen inte hunnit, när jag har kommit hem från jobbet har jag inte orkat ta upp böckerna.. Så jag är väldigt lättad just nu :)

Imorgon blir det först träning & lunch med Maria, sen blir det arbete på underbara maxi hela kvällen..

På lördag blir det utgång, Carolina & Maria verkar på topp! :)

...


My legs hurt

Tack vare min & Marias äventyr på gymet igår :) kunde knappt gå idag.. sen var det dags för fotbollsträning denna kväll, lite segt, men det gick bra ändå, bara o bita ihop :)

Tack för en mysig kväll tjejer! Trots besvikelsen på restaurangen så var det mkt trevligt att vi kunde hitta på nåt tillsammans :)

imorgon e jag ledig, och då blir det till att plugga hela dan, jääättekul, not!

Sov gott!

är jag lycklig?


Vad är egentligen LYCKA? Är man lycklig i jämförelse med något annat?

Varför..

har inte människor RESPEKT för varandra? har haft ett väldigt intressant samtal om vänskap, respekt, ärlighet..
Vissa saker är förbjudna, så är det bara, hur mkt man än vill så finns det gränser för vad som är ok..
Jag hoppas att allting blir bra en vacker dag..

En mysig söndag blev det :)

blev bjuden på underbart god middag hos Carolina & Calle igår, klyftpotatis & kyckling.. mmm.. sen blev det lite popcorn & godis & film :) sen somnade jag som vanligt i soffan, så det va bara för Carolina att ta fram extra-sängen :) Du e så söt!!
sen blev det frukost & nyhetsmorgon, invirade i varsitt täcke i soffan låg vi där, såå skönt att få ta det lite lugnt, det va ett tag sen!
sen blev det en promenad hem och byta om, och träffa Bella & Linnea för lunch på Sthlms.. vill man ha en prisvärd lunch, gå till Sthlms, riktigt trevlig personal, & salladsbuffen var riktigt god, ett litet minus för att det inte va så varmt inne o lokalen dock. Men får man lunch + dricka + kaffe + bröd för 50:- ska man väl inte klaga :)

Sen blev det jobb från kl.15.. träffade Tina, som hade jublat hela dan över att köttfärsen var så billig :) Stackare --<-@
Kvällen gick dock rätt så fort, har skrattat mig hes åt mina roliga arbetskamrater :) Emelie ska ha schlagerkväll på fredag, funderar på att komma.. massa carola-dängor, passar nog mig bra :) Än så länge är det dock bara 3 st anmälda haha.. får se hur det går :)

ska väl sova lite nu.. Ser framemot träning & middag imorgon :)


Förutom att..

Jag har saknat alla min vänner här hemma.. :/ Det är jobbigt att va borta så länge från varandra.. Man trivs ju med sin familj, men man har inte någon att prata med på samma sätt..

Därför var det extra roligt att få prata med Carolina hela 2 gånger under denna semester :)
Lite roliga sms blev det också :) Tack för att du finns!! <3 Ser framemot vår dejt ikväll :)

Och imorgon ska jag gå o äta lunch med Linnea :) Hoppas på att vi ska få med oss Bellisen också :)
Berlin hägrar ju nu, hoppas verkligen så att allting ordnar sig så att vi kan åka :)

På tisdag blir det middag med Åre-tjejerna + Maria & Emma.. snällt att vi fick följa med också :)

Nu ska jag nog ta tag i min packning, det tråkigaste som finns måste ju va att packa upp!

Men annars så har veckan varit underbar!!

Ok, Champoluc är inte världens party-ställe.. tvärtom! Reseledaren berättade att ett diskotek förlorade sitt musiktillstånd, för att det klagades över att det spelades för hög musik..
Men ett vackrare ställe får man ju leta efter.. Har man inte behovet av att festa så är Champoluc ett väldigt bra resmål!
Jag tyckte det va skönt att vakna upp utvilad & inte bakis, va uppe i backen runt 10..
Man åker ju inte till alperna för att festa, då kan man ju lika bra åka till lindvallen :)

Så vi är alla väldigt nöjda med vår resa, trots lite motgångar kommer vi alltid tillbaka :)
Familjen Edberg har överlevt sin första, och förmodligen sista charter tillsammans :)


Nu e jag hemma :)

efter en väldigt händelserik vecka är jag nu hemma, ganska välbehållen.. men det kunde gått illa!
Familjen Edbergs sällskapsresa börjar redan första timmarna på italiensk mark.. Vi åkte dit med en annan familj, för att fira pappornas 50årsdagar.. självklart vill vi bo nära varandra, men vi som enda familj får bo på ett hotell 1 km bort från alla andra.. Dessutom luktade det kloak i hela lägenheten, + att dom inte hade satt på varken värme eller varmvatten..
Efter mycket tjat fick vi till slut byta hotell, så då tänkte vi att nu har det som kan hända hänT.. AJABAJA!

Första dan i liften, efter ungefär 30 min åkning, åker jag och Marcus upp med stolsliften.. när vi ska hoppa av får Marcus av någon anledning felskär på skidorna, ramlar bakåt, i fallet slår han till mig med sin stav 1 cm (1 cm!!) under mitt öga. Jag får en chock, fattar inte vad som har hänt.. vänder mig om & ser Marcus ligga livlös bakom mig.. Får panik.. Visste inte vad jag skulle ta mig till, blev fasthållen av den andra familjen, medan en läkare springer fram och tar hand om honom.. I detta ögonblick så sitter mamma & pappa i liften helt ovetandes..
Marcus har väldigt ont, han e nästan avsvimmad av smärtan i både höften & benet.. dom tror att allt e brutet.. ambulanshelikoptern kommer & hämtar honom, och mamma som sen kom upp med liften följer med till sjukhuset..
som tur var var ingenting brutet, han hade fått en smäll..
Men jag har nog aldrig varit så rädd i hela mitt liv, riktigt obehaglig känsla.. Att hela ens liv bara kan vändas upp o ner på några sekunder..

Så hela veckan har jag då dragits med den fina bulan, ser typ ut som att nån har slagit mig med en knytnäve rakt i ögat.. Folk tittade väldigt medlidande på mig hela veckan, var nog ingen som trodde att jag hade blivit slagen med en skidstav!

Nu tror man ju att nu kan inget mer hända.. Det är nog nu!!
*Tredje dan - Mamma ramlar på väg ner till skiduthyrningen i en slänt, och spräcker nåt i handleden.
*Tredje dan - Pappan i andra familjen ramlar och sträcker vaden
*Femte dan - Pappa ramlar & slår i axeln

Men.. VI HADE IALLAFALL TUR MED VÄDRET :)
                  


Sååå vackert...


Semester!!!

Idag börjar min 1 veckas långa semester :) Om 5 timmae sitter jag på planet ner till Geneve, sen blir det en spännande bussresa över bergen ner till italienska Champoluc där veckan skall spenderas, med mkt roligt åkande, umgänge med familjen, lite glüwein & rött vin också kanske :P
ska verkligen bli så himla kul :) :)
kommer dock sakna min underbara vänner här hemma.. även fast det bara är en vecka så känns det jättekonstigt..

Gårdagen spenderades först på jobbet till 15.30, sen gick jag till skuttis och fikade med Tina & Madde, mkt trevligt :) Första gången jag fikar där, och jag har jobbat på maxi i 5 år..
sen var Madde jättegullig o skjutsade mig till min träning i Årsta, där det blev fotboll i kylan..
Sen bar det hem o duscha sen iväg hem till Maria & Andreas o kolla på Let's Dance med Maria, Emma & Andreas.. mkt trevligt :) Morgan e ju bäst alltså!!

Sen blev det hemgång runt midnatt, kommer hem och hör hur det dunkar i hela min lägenhet.. Min granne hade fest igen.. det va ju ingen idé att gå o lägga sig, hade ju ändå inte kunnat sova, så jag började packa istället, så det va helt färdigt när jag gick o la mig runt 1.30 kanske.. då lämnade dom lägenheten.. Efter att ha skrikit på balkongen & hoppat så att det kändes som att mitt tak skulle gå igenom.. Ok att dom har fest, men inte till 1.30, jag har fått klagomål kl. 23, dom fick inte ett enda, och dom lät värre än jag någonsin har gjort.. förstår mig inte riktigt på mina grannar..
Det skulle inte förvåna mig om dom kom ner och klagade på mig nu, för dom tror alltid att det är jag som har fest.
aja..

nu ska jag iaf åka bort, så nu kan alla festa bäst dom vill..

Nu ska jag ha en underbar vecka :)
Ses om en vecka!!

Önskar er alla en underbar alla <3 dag
Grattis Carolina o Calle på er 1 år som förlovade dag :) Ni är bäst! <3

I'm just about to lose my mind..

honey honey yeah..

går det att beskriva med ord hur mkt jag älskar musik? tror inte det.. skulle kunna börja gråta ibland..
min mamma och pappa är verkligen mina inspirationskällor.. under hela min uppväxt har musik stått i centrum.. 3 år gammal stod jag där med micken i vardagsrummet & sjöng "vingar för pengarna" & "sara", kunde dom utantill :) nu är jag ingen hejare på att sjunga längre, men jag älskar att sjunga i duschen :)

Skulle man leva en annan tid, en annan tid, skulle det va på 60-70 talet.. tänk vilka upplevelser.. min mamma har liksom sett Led Zeppelin, kommer aldrig kunna göra nåt som övervinner den känslan..
Tänk Jimi Hendrix.. Pink Floyd.. The Doors.. Bob Marley.. Beatles.. Fleetwood Mac.. Listan kan göras så lång.. någonting saknas i dagens musik, inte samma känsla längre..

Hela vägen hem från åland satt jag och njöt av min musik på mp3:n.. Var längesen jag njöt av en lugn stund så mkt.. Ville bara hoppa ut ur bilen och berätta vilket underbart liv jag har, jag har underbara människor runt omkring mig varje dag, jag lever i nuet.. Var längesen jag hade en sån här bra känsla i magen..

Tack för att du alltid får mig att vilja fortsätta leva mitt liv, göra det som gör mig lycklig, JAG ÄR VÄRD DET..




Nation is the best!

igår invigde jag mitt kårmedlemskap, genom att gå ut på snerikes med linnea, bella, emma, lina, och två till som jag inte minns namnet på.. sjukt kul!!! jag o linnea körde stenhårt på övervåningen :) så jäkla rolig musik, roliga människor.. en helt annan grej än att gå ut som vanligt.. och framför allt mkt billigare!!! ett glas vin 26:-, en öl 26:-.. det e ju gratis!!
många sådana fler besök hoppas jag på :) :)

kommer precis från fotbollsträningen nu, inte den bästa träningen jag har varit med om, kände mig inte helt 100%
ibland kan jag bara känna att man ger allt, men det är nåt som sätter stopp, idag var det nog mest psykiskt.. jag visste mkt väl vad min uppgift var, men sen när det väl gällde så brast självförtroendet.. jag måste våga mer!! försöker banka in det i mitt huvud.. nån annan får gärna banka in det i mig också..

på väg till träningen tog jag bussen från stan, fullsatt, åker ju genom gamla uppsala till storvreta, mkt folk..
Då pratar vi mkt folk, det va proppat enda fram till busschafförens framruta liksom.. Till min (och säkert alla andras) irritation, sitter en kvinna och tar upp 2 säten.. hon sitter på yttersta sätet, och handväskan på innersta.. hon sitter där som om ingenting berör henne... HALLÅ!! Det var äldre människor som fick stå upp hela vägen ut till storvreta, stackare.. och hon bara sitter där.. man ska inte behöva fråga om hon kan flytta in!! Blev bara så irriterad, var nästan på väg att säga åt henne.. nästa gång.. då...

imorgon blir det åland med farmor & farfar, ska ta eckerölinjen över o äta lite, handla lite billigt på taxfreen.. sen till husvagnen.. det har blivit en tradition nu varje år :)

& snart är det dags.. på lördag åker jag :) :) var nere o köpte handledsskydd idag, lär kanske behövas :)

imorgon tar mitt liv en ny vändning..

då ska jag nämligen skriva in mig på nation :)
Snerikes blir det :)



Wish me luck!

....

Cause you're hot then you're cold

You're yes then you're no

You're in then you're out

You're up then you're down

You're wrong when it's right

It's black and it's white

We fight, we break up

We kiss, we make up

You don't really want to stay, no

But you don't really want to go-o

You're hot then you're cold

You're yes then you're no

You're in and you're out

You're up and you're down

ibland..

så skulle man bara vilja säga saker rakt ut, bara be vissa människor att bara lägga av..
varför måste vissa människor alltid lägga sig i, kan man inte bara sköta sig själv? måste man försöka skapa intriger hela tiden? försöka spela ut människor mot varandra.. ibland börjar man undra vad folk har för baktankar med allt snack..

En fin vän..

firar 2 år idag.. Grattis! tiden går så fort :)


 <3<3<3<3<3<3<3<3<3<3

...I don't wanna loose your love tonight....

hur många gånger skrek vi inte det på dansgolvet igår? haha
kvällen började hemma hos Mathias i Salabacke, jag, calle & carolina tog bussen, jag direkt från jobbet.
det började lite lugnt, men sen visste vi alla att det var dags för dans på soffan :) favorit i repris :)
infinity dånade..
sen runt midnatt blev det taxi ner till platina, mkt folk som vanligt, kön väldigt lång som vanligt.. vip-kön lång som vanligt..
det gick fort i början, men så kom det typ 30 pers o ställde sig i vip-kön, då skulle alla dom få gå före helt plötsligt..
Ok med vip, men lite respekt kan dom väl ha för oss "vanliga människor"..
det fortsatte galet med dans o hopp där inne, riktigt kul.. sen runt 2 så kände vi väl att det var dags att runda av.. Så jag, calle, carolina, & mattias gick till max, drack lite cola & åt pommes.. sen kom mathias o joinade :)

Sen tog jag min promenad hem i februarimörkret.. över fyrisån, upp mot domkyrkan, längs katedralskolan.. jag måste ha det finaste promenadstråket i uppsala..
Mycket folk på gatorna va det, fulla, mindre fulla, däckade.. Glada, ledsna, galna..
Tänk om man levde ett annat liv, på en annan plats.. bara kunde lämna alla problem bakom sig.. Inte bli påmind om det förflutna hela tiden..

oj vad ledsamt det lät, jag är ju glad, men jag vill ha nåt nytt nu! en förändring!

min granne har för övrigt börjat med sina efterfester igen.. I morse var det dags för allsång på övervåningen.. runt 4 nån gång tror jag det va.. mkt trevligt!!

nej nu blir det nog frukost, sen iväg till jobbet.. Tack för en bra helg!

Sammanfattning av helgen..

Det har hänt så mkt den här helgen, så det får nog bli sammanfattning dag för dag :)

FREDAG
dagen började med lunch med Bella på Little Italy, mycket mysigt :) :) det får vi göra om! sen bar det av till jobbet, och jobba kväll med Anders är ju alltid lika roligt :) sen  bar det av hem, satte mig framför datorn som vanligt.. pratar med Jonas på msn, klockan 00 så tar jag en taxi hem till honom o kollar på hot shots & dricker rödvin, lite impulsivitet har väl inte skadat :)

LÖRDAG
va dock lite trött när jag skulle upp kl. 9 & åka till min första träff på universitetet.. Men det började bra, mycket trevliga människor, bättre än förväntat! ska träffa min grupp på torsdag igen, då ska vi lämna in vår första uppgift..
slutade kl.16, sprang hem, bytte om och träffade sedan Linnea kl.17.. vi åt kebab på jalla sen gick vi & såg Benjamin Button-filmen.. I loved it!! Linnea somnade dock, hon va inte lika road :) Sen bar det av till Ekeby till Mattias på 30-årsfest, mkt roliga människor :) stannade till midnatt sen åkte jag o träffade Carolina, Calle, Kirre & Kajsa, gick till BJ, dansade loss lite,sen runt 2 blev det hemgång.. träffade Mathias från jobbet på vägen hem, men det kommer han inte ihåg :D så starkt intryck gör man alltså!



SÖNDAG
Efter ca 5 timmars sömn så var det dags för nästa aktivitet, kl. 11.10 gick tåget från centralstationen till Sthlm, OMBUDSGALAN!! Jesus va roligt.. jag o nathalie var riktigt taggade hela dan, förberedde oss väl, men så kom chocken när jag skulle ta på mig mina skor o gå ner till baren.. jag har glömt packa ner mina pumps!! *panik* så jag fick ta mina vanliga lågklackade stövlar.. tur att jag inte hade gympaskor på mig iaf! när jag tänker efter så här efteråt så var det nog kanske till min fördel att jag inte hade högklackat :)
Träffade Taban, så underbart rolig människa :) (Jobbar på kvantum, vår största konkurrent *haha*)

Middagen var god, människorna underbart trevliga, festen toppen!!

Kunde inte ha blivit bättre om man säger så ;)


MÅNDAG
Lite segt var det dock att gå upp, andra fick fortsätta sova, jag fick gå upp o gå på seminarium, väldigt rättvist :)
Klockan 13 efter seminarium & lunch så var det dags för hemfärd.. Snäll som Tomas är så skjutsade han hem oss alla, så slapp vi vänta på tåget :)
kom hem runt 15, innan dess hade jag bestämt med carolina att ses, dock så somnade jag i soffan rätt så snabbt.. och mitt i allt detta så går en kabel på 3 sönder, så varken min mobil eller internet fungerar.. vaknar runt 19, hon har då inte ringt än, inte så konstigt när det inte går att ringa! så tråkigt att jag missade myskvällen, vi får ta den en annan kväll, eller ta igen det på lördag!! :)

IDAG
Har jag varit nere på stan, köpt en ny snowboard, I love it! Måste säga att Stadium har väldigt trevlig personal :)
sen blev det hårdträning på nautlius, gick hem, lämnade väskan o åkte till jobbet.. faktiskt en helt ok kväll! Jobba med Niclas x2 & Simon slår väl allt :) Jag och Simon är för övvrigt dom nya Barbie & Ken om ni inte visste det :)
Nu ska man väl sova lite.. imorgon blir det först jobb, sen middag & Soundtrack of our lives på Katalin :) :) ska bli sååå kul!

Sov gott!!